Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Όλυμπος Λάρισας-Δήμητρα Γιάννουλης 0-0


Το 0-0 ανάμεσα στον Όλυμπο Λάρισας και τη Δήμητρα Γιάννουλης
κατά την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΛ, καταγράφεται ως αντικειμενικό και δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την προσπάθεια και την απόδοση που είχαν οι 2 ομάδες μέσα στον τραχύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης.
Η Δήμητρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και φάνηκε στην αρχή κυρίως του πρώτου μέρους ότι θα έφευγε εύκολα από τη Νεάπολη με τους 3 βαθμούς της νίκης, όμως οι παίχτες της έδειξαν στοιχεία κούρασης και άγχους σε έντονο βαθμό, τέτοια που δεν τους επέτρεψαν να παρουσιάσουν σαν φιλόδοξο ως τώρα σύνολο κάτι πιο ουσιαστικό, σύμφωνα τόσο με τις ευκαιρίες όσο και τη μέτρια γενική εικόνα που παρουσίασαν.
Από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας οι παίχτες του Όλυμπου Λάρισας πίστεψαν προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σε όλο το διάστημα του δεύτερου μέρους ότι μπορούσαν σίγουρα να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, κάτι για το οποίο πάλεψαν και άξια κέρδισαν, προσθέτοντας στη συγκομιδή τους τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από έναν σαφώς ικανό αντίπαλο.




Οι σημαντικές ευκαιρίες που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν για μεν τη Δήμητρα στο 14΄ όταν ο Φατούρας σούταρε από καλή θέση, αποκρούοντας ο τερματοφύλακας Χάβιλας τη μπάλα με το σώμα του. Ακόμη στο 55΄ με τον Χατζηγρηγορίου, που αστόχησε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στην αντίπαλη εστία, μετά από σέντρα του Τασιού. Στο 65΄ επίσης όταν ο Τασιός έβγαλε κάθετη σέντρα στον Χατζηγρηγορίου και ο μέσος της Δήμητρας επιχείρησε καλό σουτ, καταλήγοντας η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Ο Τασιός τέλος στο 75΄, μετά από πλάγια αριστερή σέντρα του νεαρού αμυντικού Μπαρούτα Νίκου, έπιασε γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Από πλευράς γηπεδούχων ο Ευαγγέλου στο 75΄ σούταρε με καλές προϋποθέσεις από κοντινή απόσταση, πέφτοντας ο Τρούκης και διώχνοντας τη μπάλα μπροστά από την εστία του. Στο 92΄ ο Καπετάνι έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Τρούκη, αποκρούοντας ο τερματοφύλακας της Γιάννουλης με τα χέρια σε κόρνερ.
Η αναμέτρηση είχε δυναμισμό, ένταση και πάθος κυρίως στο 2ο μέρος, παίχθηκε ωστόσο αθλητικό ποδόσφαιρο και το ισόπαλο χωρίς τέρματα αποτέλεσμα έγινε δίκαια αποδεκτό τόσο από τους αντιπάλους που αγωνίσθηκαν, όσο και από τους 60 περίπου θεατές, οι οποίοι με αγωνία και ενδιαφέρον παρακολούθησαν το παιχνίδι.



Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ Τζήλος Αθανάσιος, Νατσιούλας Ηλίας και Κόντης Νικόλαος.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αλέξης Σακελαρίου.): Χάβιλας, Κουτσόπουλος, Μούμος Κ., Βησαράκος, Ζάρας, Καπετάνι, Μπουχλαριώτης, Μούμος Γ., Ζαφειράκης (46΄ Μπούνα), Ευαγγέλου (87΄ Βάσος), Γκουτζιώτης (79΄ Ρουμελιώτης).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β. Μπακογιάννης):  Τρούκης, Κουρούτσαλης (62΄ Μαλαβιέζος), Μπαρούτας Ν., Δαλακώνης, Νεστορίδης, Θώμος, Σαϊτης (43΄ λ.τ. Κοντοδήμος), Μανάκας, Μπαρούτας Θ., Τασιός, Φατούρας (31΄ λ.τ. Χατζηγρηγορίου).
http://www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου