Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ-Α.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑ 1-0 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ,VIDEO)

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα
πέτυχε ο Δωτιέας Αγίας κερδίζοντας τον Α.Ο.Καρδίτσα με γκόλ του Τζιόλα στο 64'.
Ο Δωτιέας του Κώστα Μάγγου αφού τα ''χρειάστηκε'' κατάφερε να κερδίσει αυτό το πολύ δύσκολο ματς και να κοιτάξει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
5' Ευνοούμενος  από τις κόντρες ο Μεσσιακάρης από το ύψος της μικρής περιοχής και με τον Καραναστάση εξουδετερωμένο ''κατάφερε'' να στείλει τη μπάλα ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Δωτιέα.

28' Ο Τσατσαλίδης με ωραία ατομική ενέργεια και πιεζόμενος από τον αμυντικό του Α.Ο.Κ. και σε θέση πλάγια δεξιά χάνει μοναδικό τετ α τετ.

35' Και πάλι ο Τσατσαλίδης που στο πρώτο μέρος ήταν ο καλύτερος από πλευράς γηπεδούχων χόρεψε τους αμυντικούς του Α.Ο.Κ. πλάσαρε από θέση τετ α τετ αλλά ο Αμίλλης απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

57' Ο Ζιώγας από πλευράς φιλοξενούμενων μετά από σέντρα του Κανιούρα πιάνει τη κεφαλιά ψαράκι με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καραναστάση.

64' Με ωραία ατομική προσπάθεια ο Τζιόλας από πλάγια δεξιά θα σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει πέρνοντας μια περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτια του Αμίλλη.

68' Και πάλι ο Ζιώγας μετά σέντρα του Κόκκινου αφύλακτος μέσα στη μικρή περιοχή πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραναστάση.

77' Ο Αρχοντής εξαπολύει τρομερό σούτ απο τα 40 μέτρα με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Καρανασταση.

80' Μακρινό σούτ του Κουβελά με τον Αμίλλη να πέφτει και να διώχνει εντυπωσιακά από δεξί παραθυράκι τις εστίας του.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Καραναστάσης, Τσακάλι, Πολύζος, Συκιώτης, Τσένος, Ντακούλας, Σιμούλης (75΄Κωστούλας), Κοταρέλας (70΄Βαϊτσης), Τσατσαλίδης, Τζιόλας, Κουβελάς.
Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Αμίλλης, Βαΐτσης, Παλάντζας, Τζιλός, Κούρκουλας, Παππάς, Αρχοντής, Μεσιακάρης (40' Τσιρογιάννης), Κόκκινος, Κανιούρας (82' Γενιτσαρόπολος), Ζιώγας.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου