Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ζάκυνθος-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1


Με τον βαθμό  της ισοπαλίας έφυγε η Αναγέννηση από τηνΖάκυνθο.
Η Αναγέννηση μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα (που άργησε να ξεκινήσει 8 λεπτά) και κατάφερε να αιαφνιδιάσει τους γηπεδούχους στο 9' με τον Ρόβαπου έβαλε μπροστά την ομάδα του. Ακολούθησαν κάποιες ακόμα πολύ καλές στιγμές με τονΜπουντούρη κατά κύριο λόγο (αλλά και τον Γεωργακόπουλο) να αστοχεί σε σουτ που επιχείρησε με αποκορύφωμα το σουτ στο δοκάρι στο 24'. Η Ζάκυνθοςόμως μετά από αυτή τη φάση ανέβηκε στο γήπεδο και αφού έκανε μια - δυο καλές στιγμές κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Βυθούλκα στο 36'.
Στο β' μερός η ο ρυθμός της Αναγέννησης δεν ήταν ο ίδιος με εξαίρεση τα τελευταία λεπτα του αγώνα όπου πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τελικά τη νίκη ενώ και οι γηπεδούχοι νωρίτερα είχαν δύο καλές στιγμές αλλά ο Παπαδόπουλοςήταν εκεί για να αποσοβήσει την ήττα. 
Τελικό αποτέλεσμα η ισοπαλία που ούτε κρύο αλλά ούτε και ζέστη δεν προκαλεί στους κιτρινόμαυρους για τη συνέχεια. Λίγα μέλη της διοίκησης βρέθηκαν κοντά στην ομάδα αφού το μακρινό ταξίδι δεν επέτρεπε μαζικές μετακινήσεις. Λίγοι και οι φίλοι της γηπεδούχου ομάδας (περίπου 150) που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα.
Συνθέσεις ομάδων:
Ζάκυνθος (Γέφτοβιτς): Παλιούρας, Τσορμπατζίδης (78' Μάγκας), Τσολακούδης, Πετράκος, Φιλάι (93' Κερμενίδης), Μιλόσεβιτς, Τσιλής, Κερμενίδης, Παπαστεργίου, Βυθούλκας (61' Σολομωνίδης), Σιάννης.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Φλιούκας (66' Μυργιώτης), Πάτρας, Γκόλιας, Κρανιώτης, Ρόβας, Γεωργακόπουλος (63' Υφαντής), Χατζηρίζος, Αθανασιάδης, Μπουντούρης.
http://www.karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου