Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Λεοντάρι-Αίολος 2-0


Πιο αποφασιστικό ήταν το Λεοντάρι,
που κάνοντας πολύ καλό πρώτο μέρος επικράτησε του Αίολου με σκορ 2-0.
Η ΑΕΛ του Κώστα Γκαβογιάννη μπήκε αποφασισμένη και δυνατά στην αναμέτρηση και παίζοντας δυνατά επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό της. Πίεσε ψηλά και κέρδισε τον χώρο της μεσαία γραμμής. Κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 21ο λεπτό με 2-0 και να πάρει σημαντικό προβάδισμα νίκης χάρης σε τέρματα των Καλιακούδα και του Αναγνωστόπουλου (Με εκτέλεση πέναλτι). Από εκεί και πέρα οι Καρδιτσιώτες έριξαν την απόδοση τους και είχαν πρωταρχικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν και να ψάξουν μέσα από αντεπιθέσεις κάποιο τρίτο τέρμα. Τελικώς, αν και πιέστηκαν στο δεύτερο μέρος κράτησαν για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία τους.

Οι καλύτερες φάσεις
1΄ : Ο Καρατζόγλου σέντραρε από αριστερά, ο Αναγνωστόπουλος «πετάχτηκε» σφήνα, πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Κατελούζος μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.
4΄ : Ο Παπαευαγγέλου σέντραρε από αριστερά και ο Καλιακούδας πετάχτηκε στην «καρδιά» της άμυνας του Αιόλου και με σουτ από κοντά στην δεξιά γωνία του Αίολου πέτυχε το 1-0.
21΄ : Ο Αναγνωστόπουλος έκανε την ατομική ενέργεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή από πλάγια και έπεσε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου. Ο Κορέστης καταλόγισε το πέναλτι και «κιτρίνισε» τον αρχηγό των Ευρυτάνων.
22΄ : Ο παθών  Αναγνωστόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και ψύχραιμα με δυνατό σουτ στην δεξιά του Αίολου και πραγματοποίησε νωρίς το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
26΄ : Ο Παπαευαγγέλου εκτέλεσε απ ευθείας φάουλ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και πλάγια αριστερά, ο Κατελούζος απέκρουσε δύσκολα με τα ακροδάχτυλα και η μπάλα χτύπησε στην συμβολή δεξιού κάθετου και οριζόντιου δοκαριού των φιλοξενούμενων.
 34΄ : Ο Πολυτσέρης άνοιξε αριστερά στον Νικολάου, που σούταρε από μακρινή θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ από το δεξί δοκάρι.
36΄ : Δυνατό σουτ του Μπακαλίδη εκτός περιοχής απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Σκούρας.
41΄ : Η μπάλα στρώθηκε στον Τριανταφυλλόπουλο, που σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή χωρίς πίεση άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της ΑΕΛ.
48΄ : Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, αμυντικός των γηπεδούχων απέκρουσε με τε κεφάλι και το δυνατό σουτ του Νικολάου από τα όρια της περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία και ψηλά ο Σκούρας.
52΄ : Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε απ ευθείας φάουλ από αριστερά και ο Μπαϊρακτάρης απέκρουσε σωτήρια προ της γραμμής.
53΄ : Ο Τσαρτσαράς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Μπακαλίδης γέμισε και ο Ζαραβέλης μέσα στην σύγχυση σούταρε εξ επαφής, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει σωτήρια.
55΄ : Ο Τσαρτσαράς εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και δεξιά, ο Σκούρας απέκρουσε με τις γροθιές, ο Ζαραβέλης γέμισε έξω από την περιοχή με το κεφάλι και το όμορφο γυριστό σουτ του Κατσίκα από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της ΑΕΛ.
77΄ : Ο Χρυσικός έβγαλε όμορφα την κάθετη πάσα για τον Μπακαλίδη, ο οποίος χωρίς πίεση απέναντι από τον Σκούρα από ευνοϊκή θέση σούταρε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
81΄ : Ο Καλιακούδας γύρισε από αριστερά μετά από γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Αναγνωστόπουλος σούταρε δυνατά από τα όρια της περιοχής, με τον Κατελούζο να απογειώνεται και να αποκρούει όμορφα από την αριστερή του γωνία.


Λεοντάρι (Κώστας Γκαβογιάννης) : Σκούρας, Τριανταφύλλου, Τσιάκος(60΄ Δίπλαρης), Παπαμαργαρίτης, Μπαϊρακτάρης, Αρσενίδης, Παπαευαγγέλου, Τσιώλης, Αναγνωστόπουλος, Καρατζόγλου(71΄ Ζαραμπούκας), Καλιακούδας(87΄ Καρατέλιος)

Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κατελούζος, Πολυτσέρης, Νικολάου, Κατσίκας, Ντουφεκιάς, Τριανταφυλλόπουλος, Κολόκας(60΄ Χρυσαφόπουλος), Ζαραβέλης(69΄ Ράικος), Νούλας(63΄ Χρυσικός), Μπακαλίδης, Τσαρτσαράς





http://evrytaniasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου