Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζει να προκαλεί ο special one:Καλύτερος του Κασίγιας ο Αντάν


Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπερασπίστηκε την απόφαση του
να αφήσει στον πάγκο τον Ίκερ Κασίγιας. Δηλώσεις με νόημα από τον Σέρχιο Ράμος.

Ο Ίκερ Κασίγιας κάθισε για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια  στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνα πρωταθλήματος.
Μετά την ήττα από τη Μάλαγα (σ.σ. η Ρεάλ έχει φέτος 0/3 στις επισκέψεις της στην Ανδαλουσία) ο Ζοσέ Μουρίνιο υπερασπίστηκε την απόφαση του να μην χρησιμοποιήσει τον αρχηγό της εθνικής ομάδας.
"Ήταν μια τεχνική απόφαση. Ο προπονητής είναι εκείνος που αναλύει την κατάσταση και οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι. Μετά ο προπονητής επιλέγει την ομάδα που θα αγωνιστεί. Είναι καθαρά μια τεχνική απόφαση. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες ιστορίες θέλετε, αλλά είναι τεχνική απόφαση, τίποτα περισσότερο. Μετράει η δική μου γνώμη και όχι των άλλων", σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός της "βασίλισσας".
Ο 25χρονος Αντόνιο Αντάν χρίστηκε για δεύτερη φορά βασικός φέτος μετά από ένα ματς του Champions League στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" με αντίπαλο τον Άγιαξ.
"Κατά τη γνώμη μου ο Αδάν είναι καλύτερος από τον Ίκερ αυτή την περίοδο. Από τη στιγμή που αποφασίζει ο προπονητής, αποφασίσαμε με τους βοηθούς μου να τον χρησιμοποιήσουμε".
Η Ρεάλ βρίσκεται ήδη 16 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ την πλησίασε και η Μάλαγα. Πάντως ο Μουρίνιο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του γιατί τα έδωσαν όλα. Όσο για το μέλλον του;
"Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ και δεν ανησυχώ για τη δουλειά μου", είπε χαρακτηριστικά. Έξω από τα αποδυτήρια οι δημοσιογράφοι ζήτησαν και την άποψη του Σέρχιο Ράμος.
Ο... υπαρχηγός του Κασίγιας εξέφρασε την πίστη στον αρχηγό του: "Λοιπόν, είναι πλέον απίθανο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και ο Κασίγιας είναι ο αρχηγός μας και θα συνεχίσουμε. Ήταν μια απόφαση (σ.σ. η μη συμμετοχή του Κασίγιας στην 11άδα) που μας προκάλεσε έκπληξη, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Επαναλαμβάνω πως αποτέλεσε έκπληξη για εμάς, γιατί είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης μας".
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου