Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Αφιέρωμα στον ΑΡΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Μια από τις ιστορικές ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Καρδίτσας είναι και ο ΑΡΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.


Η ομάδα του ΑΡΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ιδρύθηκε το 1987 και είναι σχετικά από τις πιο νέες ομάδες στο δυναμικό της Ε.Π.Σ.Καρδίτσας καθώς ο κύριος όγκος ίδρυσης των υπολοίπων ομάδων ήταν στη δεκαετία του '70.
 
Όπως κάθε ομάδα συνοικίας που βασίζεται στα δικά της παιδιά έτσι και ο ΑΡΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αποτελείται από ανθρώπους με μεράκι για το ποδόσφαιρο και με την αμέριστη αγάπη τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς την ομάδα του τόπου τους.
Αξιοσημείωτο είναι πως από τον ΑΡΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αναδείχθηκαν πολλά παιδιά πλαισιώνοντας αρκετές ομάδες της πόλης της Καρδίτσας και μάλιστα κάποια από αυτά διέπρεψαν στον επαγγελματικό χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο νυν προπονητής του ΑΡΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  Κώστας Νταβουλιάκος με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας και ο νυν ποδοσφαιριστής της Σκόντα Ξάνθης,Κώστας Φλίσκας.
ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΙΣΚΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΒΟΥΛΙΑΚΟΣ

Η ομάδα του ΑΡΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μέσα από το πέρασμα των χρόνων όπως είναι φυσικό έχει περάσει απ'όλες τις κατηγορίες της Ε.Π.Σ.Καρδίτσας με αποκορύφωμα τη σεζόν 2010-2011 όπου και αγωνίστηκε στη μεγάλη τοπική κατηγορία της πόλης.Βέβαια από εκείνη τη χρονιά και μετά η ομάδα μετρά ισάριθμους υποβιβασμούς με συνέπεια τη σεζόν που διανύουμε να βρίσκεται στην Γ' ερασιτεχνική,αλλά όπως φαίνεται θα είναι απλά περαστική από την συγκεκριμένη κατηγορία.
Μετά το πέρας σχεδόν του 1/3 του πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και ήδη 9 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που θα του στερήσουν την άνοδο στη Β' ερασιτεχνική.
Να αναφέρουμε ότι ο προπονητής της ομάδας Κώστας Νταβουλιάκος διανύει την πρώτη του σεζόν ως προπονητής οποιουδήποτε συλλόγου.Φαίνεται πως όσο καλός ποδοσφαιριστής υπήρξε ακόμη πιο πολύ καλός προπονητής θα γίνει.
H ΔΙΟΙΚΗΣΗ  
Πρόεδρος : MΠΕΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Γενικός γραμ. : ΝΤΑΒΟΥΛΙΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Μέλη : ΚΑΤΣΑΝΟΣ,ΡΙΖΟΣ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα 
Προπονητής : ΝΤΑΒΟΥΛΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τερματοφύλακες
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΠΑΝΟΣ

Αμυντικοι
ΧΑΤΖΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΟΤΣΙΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ

Μέσοι
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΘΑΝΟΣ
ΣΙΣΚΟΣ ΣΕΦΗΣ
ΤΥΧΟΛΑ ΝΙΚΟΣ

Επιθετικοί
ΚΟΝΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΥΓΔΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΖΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΗΤΣΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου