Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Σάκης Νταβουλιάκος:Η σημαία και πάλι στον ιστό της


Η σημαία και πάλι στον ιστό της....
Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την επιστροφή στην ενεργό δράση του Σάκη Νταβουλιάκου για λογαριασμό της μεγάλης του αγάπης που δεν είναι άλλη από την ομάδα του Άρη Καρδίτσας όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Σάκης είναι γεννημένος στις 2/10/1981.
Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τα παιδικά τμήματα του Άρη Καρδίστας και τη σεζον 1994-1995 προάχθηκε στην ανδρική ομάδα όπου και αγωνιζόταν ανελλιπώς.Η θέση που τον κέρδισε ήταν στα μετόπισθεν,άλλες φορές ως στόπερ άλλες φορές ως λίμπερο.
Η πολύ καλή του παρουσία και απόδοση στα παιχνίδια με τον Άρη Καρδίτσας κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ε.Π.Σ.Καρδίτσας με αποτέλεσμα την κλίση του στις μικτές ομάδες όπου εξελίχθηκε σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος τους.




Η πρώτη άτυχη στιγμή για τον ίδιο ήταν τη σεζόν 1997-1998 όπου ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας (επέμβαση στην σπονδυλική στήλη) όπου και τον ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ολόκληρη τη σεζόν.
Την επόμενη αγωνιστική χρονιά 1998-1999 και μετά την ανάρρωση του από την επέμβαση στη σπονδυλική στήλη επανήλθε και πάλι πιο δυνατός από ποτέ και για 6 χρόνια οδηγούσε την ομάδα του Άρη Καρδίτσας από επιτυχία σε επιτυχία και αυτό μέχρι τη σεζόν 2005-2006.
2005-2006 Η σεζόν που τον σημάδεψε ποδοσφαιρικά....Το ταλέντο του πλέον δε κρυβόταν και ήταν θέμα χρόνου η μεταγραφή του σε ομάδα πιο πάνω κατηγοριών αλλά ήρθε εκείνη η άτυχη στιγμή και γκρεμίστηκαν όλα...Σε μια ανύποπτη φάση σε ματς πρωταθλήματος καθώς σπρίνταρε να κυνηγήσει μια μπαλιά χωρίς τη παραμικρή πίεση συνέβη το μοιραίο...το γόνατό του γύρισε με αποτέλεσμα την ολική ρίξη χιαστών...
Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις όμως δε του επέτρεψαν να κάνει την επέμβαση στο πληγωμένο του γόνατο καθώς θα χρειαζόταν κάποιο διάστημα να λείψει από τη δουλειά του το οποίο δεν ήταν εφικτό την τότε εποχή να γίνει.....με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά πάντα να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και να βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί.

Φτάνουμε πλέον στο 2012 και ο Σάκης πέρνει την απόφαση να κάνει την επέμβαση στο γόνατο που είχε τραυματίσει πρίν από 6 χρόνια.Η επέμβαση και η αποθεραπεία ήταν επιτυχημένες...Παράλληλα τη φετινή σεζόν που διανύουμε 2012-2013 και συγκεκριμένα το καλοκαίρι ανέλαβε διοικητικό πόστο στην ομάδα του Άρη Καρδίτσας αλλά πλέον το σαράκι του ποδοσφαίρου άρχισε να δουλεύει και να τον ''τρώει'' μέσα του,μέχρι που πήρε την μεγάλη απόφαση...

Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους ήταν πλέον γεγονός αλλά σε διαφορετική θέση...Με το νούμερο 1 στην πλάτη πλέον υπερασπίζεται την εστία του Άρη Καρδίτσας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία έχοντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία τη Γ' Ε.Π.Σ.Καρδίτσας και βρισκόμενοι ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία.

Το πάθος και το μεράκι του Σάκη Νταβουλιάκου για το ποδόσφαιρο μίλησε...και μόλις του δόθηκε η ευκαιρία να ''μυρίσει'' και πάλι αποδυτήρια την άρπαξε...''Μπάλα να παίζω φίλε και ας παίξω και τερματοφύλακας'' ήταν τα λόγια του κάποια χρόνια πριν...και τα έκανε πραγματικότητα...
Εμείς από τη μεριά μας έχουμε να πούμε πως το πάθος και η θέληση όταν υπάρχει μπορείς καταφέρεις τα πάντα...και ο Σάκης τα κατάφερε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου