Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μουρίνιο: "Θα είμαι προπονητής της Ρεάλ για 2,5 μήνες ακόμα"


Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης
προανήγγειλε ο Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με διάλογο που φέρνει στη δημοσιότητα Ισπανός ρεπόρτερ του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER ", όποιους τίτλους κι αν φέρει το τέλος της σεζόν στους "μερέγκες".

Ο Χοσέ Ραμόν ντε λα Μορένα, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε κάνει λόγο για ιδιωτικό συμφωνητικό... διαζυγίου μεταξύ των 2 πλευρών από τον Ιανουάριο, το πρωί της Δευτέρας (11/03) έκανε ένα βήμα παραπάνω, βάζοντας... λόγια στο στόμα του Special One.
"Χθες στο Βίγκο, όταν ζήτησα ειδική άδεια για το θέμα, μου είπε όχι και όταν επέμεινα, είπε: 'Έχω άλλους 2,5 μήνες, μετά κάνε ό,τι θες. Μέχρι εκείνη την ημέρα, είμαι το αφεντικό", εξήγηε ο Ντε λα Μορένα στην εκπομπή "Hoy por Hoy".
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφερόταν στην εντολή της διοίκησης να μην αποκαλύψει τη "συμφωνία αποχώρησης" που έχει υπογράψει από τις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ρεπόρτερ το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή "El Larguero", μετά τη νίκη της Ρεάλ στο Βίγκο επί της Θέλτα.
"Θέλω να ξεκαθαρίσω μία είδηση που έλαβε χώρα πριν καιρό. Ο Μουρίνιο είχε έρθει σε συμφωνία, η οποία υπεγράφη τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με αυτήν, δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, ότι και να συμβεί. Το γνωρίζει ο ίδιος και ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης επίσης, αλλά προφανώς δεν θέλουν να το μάθει το κοινό".
"Το πρωτάθλημα έχει 11 παιχνίδια ακόμα, όσα κι ο Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μουρίνιο θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Είναι η συμφωνία που υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και 2 μήνες. Γι' αυτό δεν έχει ασχοληθεί με την προετοιμασία και ούτε τον πείραξε όταν του είπαν ότι η Ρεάλ θα παίξει στην Κίνα το καλοκαίρι, διότι δεν τον ενδιαφέρει. Επίσης, έχει επιλέξει την επόμενη ομάδα του. Δεν μπορεί να το πει, όμως, διότι είναι η επικοινωνιακή πολιτική της διοίκησης. Δεν επιτρέπει καμία συνέντευξη. Τίποτα".
Το ρεπορτάζ του Ντε λα Μορένο διαδέχθηκε εκείνο του Χοσέ Φέλιξ Ντίαθ στο ανταγωνιστικό ραδιόφωνο "Onda Cero", το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση. Σύμφωνα με αυτό, ο 50χρονος προπονητής θα ηγείται και του χρόνου της Ρεάλ Μαδρίτης.
http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου