Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Στον ΑΡΗ από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ο Γκόλιας


Το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του μέχρι το επόμενο έκανε ο 19χρονος Νίκος Γκόλιας.
Από σήμερα το μεσημέρι θεωρείτε ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ καθώς βρέθηκε στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γκόλια. Ο 19χρονος μεσοαμυντικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο Νίκος Γκόλιας, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως ανασταλτικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στις 29/07/1993 στην Μαγούλα Καρδίτσας, έχει ύψος 1,84 και βάρος 74 κιλά.
Την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΑΟ Καρδίτσας"
Στη συνέχεια ο Νίκος Γκόλιας δήλωσε στο επίσημο sait της ομάδας του ΑΡΗ:«Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι μεγάλο άλμα στην καριέρα μου.
Έρχομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του, αλλά και για να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν στις δυνατότητές μου".
Εμείς από τη μεριά μας να του ευχηθούμε να χει μια λαμπρή καριέρα καθώς είναι ένα από τα λίγα παιδιά με ήθος και είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου