Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κασίγιας: "Καλύτερα να φύγω αν δεν αλλάξει κάτι..."


Ο Ίκερ Κασίγιας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο φυγής από τη Ρεάλ εάν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες εξακολουθεί να μην αγωνίζεται. Αναλυτικά όσα δήλωσε.


Ο Ίκερ Κασίγιας έδωσε νέα τροφή στα σενάρια που τον θέλουν από τον Ιανουάριο να βρίσκεται εκτός Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις πως θα περιμένει άλλους τρεις μήνες πριν αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον.

"Θέλω να μείνω στην ομάδα και να παίζω περισσότερο. Εάν όμως μέσα στους επόμενους τρεις μήνες η κατάσταση δεν αλλάξει και μου κάνετε τότε την ίδια ερώτηση, θα σας έλεγα πως το καλύτερο θα ήταν να φύγω", τόνισε ο 32χρονος γκολκίπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ωστόσο, πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση για αυτόν, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει δηλώσει πως θα χρησιμοποιεί τον Ντιέγκο Λόπεθ στα ματς πρωταθλήματος και τον Κασίγιας στο Κύπελλο Ισπανίας και τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον, μετράει μόλις ένα γεμάτο ματς από το ξεκίνημα της σεζόν, αυτό απέναντι στην Κοπεγχάγη για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στις 3 Οκτωβρίου, ενώ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στη Γαλατάσαραϊ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Λόπεθ.

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ήταν προπονητής που τον εκτόπισε από το αρχικό σχήμα (ακολούθησε τα βήματά το και ο Κάρλο Αντσελότι), ο Κασίγιας ξεκαθάρισε πως δεν κρατάει κακία και πως "κάποια ημέρα θα τον προσκαλέσωγια έναν καφέ ή μία coca cola".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου