Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Προδρομιακός-Αετός Αγ.Θεοδώρου 1-3.Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από τον αγώνα


Μεγάλο διπλό πέτυχε ο Αετός Αγ.Θεοδώρου στην έδρα του Προδρομιακού συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που έχει τον τελευταίο καιρό.
Παιχνίδι με τέσσερα τέρματα συνολικά αλλά και τα τέσσερα ήταν...ένα κι ένα.
Την αρχή έκανε ο Β.Κόκκινος για τους φιλοξενούμενους,όπου από τα 40 μέτρα εκτέλεσε απευθείας φάουλ στέλνοντας...τούβλο...στην εστία του Βα'ι'νά,ο οποίος αν και έκανε την προσπάθεια δε μπόρεσε να κάνει κάτι καθώς η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί παραθυράκι του.
Η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους από μια όμορφη ''κομπίνα'' σε εκτέλεση κόρνερ όπου ενώ όλοι περίμεναν γέμισμα από το κόρνερ ο Κωστόπουλος έσπασε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και ο ερχόμενος ποδοσφαιριστής του Προδρομιακού με απευθείας βολέ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Οικονόμου και στη συνέχεια να καταλήγει γκολ αφού έσκασε πρώτα στο έδαφος.

Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς την προσπάθειά μας κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις της GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog.

Το προβάδισμα έδωσε ο Σ.Νταρακλίτσης με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή περνώντας τη μπάλα πάνω από το τοίχος των γηπεδούχων.
Το τελικό 1-3 ήρθε από τον Σ.Δούκα μετά από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με τον σκόρερ να συνδυάζεται με τον Κ.Αλεξίου,βρισκόμενοι ανάμεσα σε 5 γηπεδούχους να κρύβουν τη μπάλα και να γίνεται το 1-3.
O φακός του MyRookiePlayer.gr κατέγραψε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα του αγώνα και σας τα παραθέτει αμέσως πιο κάτω από το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.


















































Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς την προσπάθειά μας κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις της GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog.




ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ-ΑΕΤΟΣ από myrookieplayer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου