Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Απόφαση ΣΟΚ για τον Άρη Θεσ/νίκης!!!


Μαύρα… μαντάτα για τον Άρη.
Η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε γνωστή λίγο μετά τις 15:00 της Δευτέρας (25/11) σκορπώντας θλίψη κι απογοήτευση στον κόσμο αλλά και όλη την οικογένεια του Άρη γενικά. Όπως αναφέρεται, το δικαστήριο έχει απορρίψει οριστικά την αίτηση υπαγωγής των «κίτρινων» στο άρθρο 99, μια εξέλιξη που είναι καταδικαστική για το μέλλον του συλλόγου, με συνέπειες που μπορούν να αποβούν και τραγικές για τους Θεσσαλονικείς.

Κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις της GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς κανένα δικό σας κόστος βοηθάτε πάρα πολύ στις ανάγκες συντήρησης που χρειάζεται το blog

Πλέον, στον Άρη περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα πρακτικά και το πλήρες κείμενο της απόφασης, έτσι ώστε να δουν ακριβώς τι αναφέρεται, για ποιο λόγο απορρίφθηκε η αίτησή τους και να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Νεότερη ενημέρωση, αναφέρει πως οι νομικοί εκπρόσωποι του Άρη έχουν πάρει το σκεπτικό της απόφασης στα χέρια τους, το οποίο είναι 35 σελίδες (!), και τις επόμενες ώρες θα τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος η ΠΑΕ, πιθανότατα με τη μορφή ανακοίνωσης.

http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου