Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Μεταγραφικές εξελίξεις των τοπικών ομάδων

Μεταγραφικό οργασμό είχαμε τη βδομάδα που μας πέρασε.Πάμε να δούμε συνοπτικά τι γίνεται στο μεταγραφικό παζάρι τη βδομάδα που μας πέρασε.
Εαν θες να βοηθήσεις την προσπάθειά μας αφιέρωσε ένα δευτερόλεπτο και κάνε ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις τις GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς το παραμικρό δικό σου κόστος.Η βοήθειά σου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
Τερματοφύλακα έκλεισε ο Διγενής Αρτεσιανού.Ο λόγος για τον Ηρακλή Ιωαννίδη.Κλείδωσε με αυτό τον τρόπο το δίδυμο τερματοφυλάκων για την ομάδα του Αρτεσιανού.
Εμπειρία έβαλε στο χώρο του κέντρου η Α.Ε.Λεονταρίου καθώς έκλεισε τον πολύπειρο Σέφη Χατζή.Μαζί με τον Χατζή ανακοινώθηκαν και οι Τσέτσας και Σαλταγιάννης.
Την πρώτη τους μεταγραφική επιτυχία είχαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Μακρυχωρίου καθώς απέκτησαν από την Δόξα Μητρόπολης τον Νίκο Παπαδημητρίου.
Στην Α.Ε.Καρποχωρίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο έμπειρος αμυντικός,Μάκης Κουτρούλιας.Μια πολύ δυνατή επιστροφή για του κιτρινόμαυρους που στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α' Ε.Π.Σ.Κ.
Σε δυο ακόμη προσθήκες προχώρησε ο Αστέρας Καρδίτσας.Παίχτες πλέον της ομάδας της Φαναρίου είναι οι Δημήτρης Στεργιούλης και Βασίλης Γιαννούλας.
Μεταγραφική ενίσχυση και για τον Ηρακλή Σοφάδων καθώς απέκτησε από τον Διγενή Αρτεσιανού του νεαρό μέσο Ανδρέα Καλογρίτσα.
Τον έμπειρο τερματοφύλακα Στράτο Καρακώστα απέκτησε η ομάδα του Πάμισσου Καλογραιανών.Μια σημαντική προσθήκη για τους ερυθρόλευκους καθώς η αξία του συγκεκριμένου τερματοφύλακα είναι αποδεδειγμένη.
Τρείς μεταγραφικές κινήσεις για τον Προδρομιακό καθώς απέκτησε τους Μανιάτη,Αβραμόπουλο και Καραγιάννη.
Δυο νέα πρόσωπα για τον Αετό Αγ.Θεοδώρου καθώς αποκτήθηκαν οι Λακιάς και ο Κουτρούλιας από τον Απόλλων Μακρυχωρίου.
Μια ανανέωση είχαμε όμως για την ομάδα του Α.Ο.Κρανέας.Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας Πέτρος Μαλλιώρας ο οποίος αποκτήθηκε την περίοδο του Ιανουαρίου ανανέωσε την συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους και θα πορευτεί το υπόλοιπο της σεζόν μαζί τους στο πρωτάθλημα της Β' Ε.Π.Σ.Κ.
Εαν θες να βοηθήσεις την προσπάθειά μας αφιέρωσε ένα δευτερόλεπτο και κάνε ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις τις GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς το παραμικρό δικό σου κόστος.Η βοήθειά σου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου