Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτά ''παίξατε''.Δείτε τα σημεία που εσείς επιλέξατε!

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το ''ποντάρισμά'' σας στο ''ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Α'  και A1' Ε.Π.Σ.Καρδίτσας''και εμείς σας παρουσιάζουμε τα σημεία που βγήκαν από αυτό.


Παρακάτω ακολουθούν τα σημεία που παίχτηκαν περισσότερο αλλά και τα συνολικά ποσοστά.Τις προβλέψεις σας τις δώσατε και πλέον απομένει να δούμε κατά πόσο μέσα πέσατε.Αύριο το απόγευμα θα το ξέρουμε...
Αφιέρωσε ένα δευτερόλεπτο και βοήθησε την προσπάθειά μας κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις τις GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς το παραμικρό δικό σου κόστος.Η βοήθειά σου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ.


Αφιέρωσε ένα δευτερόλεπτο και βοήθησε την προσπάθειά μας κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις τις GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς το παραμικρό δικό σου κόστος.Η βοήθειά σου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ.Αφιέρωσε ένα δευτερόλεπτο και βοήθησε την προσπάθειά μας κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις τις GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς το παραμικρό δικό σου κόστος.Η βοήθειά σου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου