Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η βόμβα του Βαλντές και οι αντικαταστάτες του


Οι εκπρόσωποι του Βίκτορ Βαλντές ενημέρωσαν πως ο πελάτης τους δεν ανανεώνει,ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ισπανού τερματοφύλακα.
Πρώτο θέμα στις ειδήσεις της Μπαρτσελόνα είναι από το βράδυ της Πέμπτης η πρόθεση του Βίκτορ Βαλντές να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2014.
Στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι του Ισπανού τερματοφύλακα με τη διοίκηση των Καταλανών ξεκαθαρίστηκε πως ο Βαλντές δεν επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του και πως θα ήταν άσκοπο ακόμα και να του γίνει μία πρόταση.
"Οι εκπρόσωποι του Βίκτορ Βαλντές ενημέρωσαν την Μπαρτσελόνα για την αμετάκλητη απόφαση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του" ανακοίνωσαν οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο μάλιστα να ζητάει να βγει και ανακοίνωση από τον σύλλογο, κάτι που δεν έγινε δεκτό.
Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θεώρησαν σωστό πως ανακοίνωση θα πρέπει να βγει στο τέλος της σεζόν, ενώ επί του θέματος αναμένεται να τοποθετηθεί ίσως και εντός της ημέρας (18/1) ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Άντονι Θουμπιθαρέτα.
Επιπλέον, από τον σύλλογο διέρρεε πως οι ιθύνοντες της Μπάρτσα είναι πολύ απογοητευμένοι από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση του Βαλντές, ενώ πηγή είπε: "Θέλουμε μόνο παίκτες που επιθυμούν να βρίσκονται εδώ. Θα αρχίσουμε να κοιτάμε για τον αντικαταστάτη του. Ο Βαλντές έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014".
Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες
Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της Μπαρτσελόνα συνεχώς και πληθαίνουν μετά τη γνωστοποίηση των προθέσεων του Βίκτορ Βαλντές. Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" πρώτη επιλογή είναι ο Βιθέντε Γκουαΐτα της Βαλένθια και εναλλακτική ο Αντρές Φερνάντεθ της Οσασούνα.
Ωστόσο, η "Sport" αναφέρει πως τους τελευταίους μήνες οι "μπλαουγκράνα" παρακολουθούν εκτός του Γκουαΐτα τους Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν (Γκλάντμπαχ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Ρόμα) και Τιμπό Κουρτουά.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου