Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Νέος προπονητής στον Αίολο (και πάλι)

KOLOKASSSSSS
Συνήθεια φαίνεται
πως έγινε στον Αίολο η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Έτσι, νέος προπονητής των Πρωταθλητών Ευρυτανίας θα είναι ο Σπύρος Κολόκας.
Μετά τους Νίκο Τριανταφυλλόπουλο, Παύλο Σερμπέση και το δίδυμο των ποδοσφαιριστών Χρήστου Κατσίκα-Άλεξ Μπακαλίδη η διοίκηση μετά από συζητήσεις από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον 47χρονο προπονητής της Ποταμιάς Σπύρο Κολόκα.
Ο Κολόκας ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Νομού όπως οι ΑΠΟΚ, Αίολος, Παλαιοκατούνα, Άγιος Προκόπιος και Απεραντιακός, ενώ εκτός Ευρυτανίας έχει φόρεσε τη φανέλα της Λαμία για πολλά χρόνια, αλλά και των Απόλλωνα Λαμίας, Ανθούπολη (Αθήνα) και Άγιο Θωμά Βοιωτίας . Μάλιστα, σύμπτωση αποτελεί το γεγονός πως στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Αίολου θα τεθεί αντιμέτωπος της Λαμίας.
Ο Σπύρος Κολόκας έβαλε ως απαραίτητη προϋπόθεση τη παρουσία των ποδοσφαιριστών της ομάδας στις προπονήσεις, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε στο παρελθόν. «Όσοι έρχονται στις προπονήσεις θα παίζουν», τόνισε χαρακτηριστικά. Χθες, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 στις 16:00, ο νέος τεχνικός της ομάδας προπόνησε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου. 
Το σπάνιο είναι πως θα παραμείνει προπονητής της Ποταμιάς, καθώς όπως μας δήλωσε ο ίδιος «…θα ήταν άσχημο και ανέντιμο από μέρους μου να παρατήσω την ομάδα στα μέσα της σεζόν…».
Άλλωστε, όσον αφορά το πρόγραμμα συμπίπτουν οι αγώνες Αίολου και Ποταμιάς μόλις σε δυο περιπτώσεις: Φραγκίστα (27/1) και Παλαιοκατούνα (3/2), χωρίς όμως να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα “καιρικές συνθήκες”.

http://www.evrytanika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου