Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

39+2 ο Γκίγκς...ανανέωσε ο ''έφηβος'' Ράιαν.Διαβάστε λεπτομέριες


Για μία ακόμη χρονιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται ο Ράιαν Γκιγκς,
ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο. "Είμαι πανευτυχής που ανανέωσε" δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Ράιαν Γκιγκς.
Ο Ουαλός αποφάσισε να βάλει την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα είναι μέλος των "κόκκινων διαβόλων" για έναν ακόμη χρόνο.
Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για τον 39χρονο, ο οποίος στο παιχνίδι με τη Νόριτς θα συμπληρώσει -αν αγωνιστεί- 1000 συμμετοχές με τη Γιουνάιτεντ, ακριβώς 22 χρόνια μετά το ντεμπούτο του (2/3/91). Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 3 Λιγκ Καπ, 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 Διηπειρωτικό και ένα Πρωτάθλημα Παγκόσμιων Συλλόγων.
Για τον Γκιγκς ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε: "Τι μπορώ να πω για τον Ράιαν που να μην έχω ήδη πει; Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Ράιαν είναι παράδειγμα για όλους για τον τρόπο που προσέχει τον εαυτό του.
Έχει φανταστική ενέργεια και είναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις. Σκοράρει εδώ και 23 χρόνια σε αγώνες πρωταθλήματος και είναι πραγματικά εκπληκτικό. Η απόδοσή του φέτος δείχνει τις ικανότητές του και ότι απολαμβάνει το παιχνίδι και είμαι πανευτυχής που υπέγραψε νέο συμβόλαιο".
Από την πλευρά του ο Γκιγκς σχολίασε: "Αισθάνομαι καλά και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο περισσότερο από τον καθένα. Αισθάνομαι πως μπορώ να προσφέρω ακόμα στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σερ Άλεξ, το προπονητικό επιτελείο και τον Ντέιβιντ Τζιλ για την απίστευτη υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια".
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου