Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

''Έχασε'' το αυτοκίνητο του λόγω της Αναγέννησης Καρδίτσας

tawer

Απίστευτα πράγματα κατήγγειλε ο πρώην παίκτης του Ηρακλή Ψαχνών,
Γιαν Τάουερ, λέγοντας ότι συμπεριφέρονταν στους παίκτες σαν... ζώα, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου είχε κλωτσήσει τον προπονητή! Μάλιστα, καταγγέλει πως μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Αναγέννση Καρδίτσας του... πήραν πίσω το αυτοκίνητο!!!
Μπορεί η ομάδα της Εύβοιας να πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο ο Γερμανός πρώην παίκτης της καταγγέλλει γεγονότα που κάθε άλλο παρά την τιμούν. «Στους ποδοσφαιριστές συμπεριφέρονταν σαν ζώα, παρ' όλα αυτά κερδίζαμε τα ματς. Δεν πληρωνόμασταν και στις προπονήσεις δεν υπήρχαν ρούχα. Ήταν ένα χάος», ήταν μερικές μόνο από τις... ομορφιές που αποκάλυψε ο 29χρονος αμυντικός στο σουηδικό περιοδικό «Offside».
Ο Τάουερ αγωνίστηκε στα Ψαχνά κατά το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν, φορώντας 12 φορές τη φανέλα της ομάδας (2 γκολ), ενώ πλέον ανήκει στη σουηδική Μπράγκε. Δεν σταματούν εδώ, ωστόσο, τα όσα καταγγέλλει ο Γερμανός παίκτης, αφού προέβη και σε άλλες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.
«Όταν χάσαμε, ο πρόεδρος τρελάθηκε. Κλώτσησε την πόρτα και μετά τον προπονητή. Την επόμενη μέρα μου είχαν πάρει το αμάξι, γιατί έλεγαν ότι δεν το άξιζα. Έτσι, πήγαινα με οτοστόπ στις προπονήσεις», είπε αναφερόμενος στον αποκλεισμό του Ηρακλή από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κύπελλο.
http://www.palmosfm.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου