Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Γκαρσία!

ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Γκαρσία! | onsports.gr

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έφυγε νωρίτερα από την προπόνηση της Παρασκευής (15/3).

Ο Ουρουγουανός μέσος του «Δικέφαλου» ενημερώθηκε πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι της Κυριακής (17/3) με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα από τους συμπαίκτες του και για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να αποχωρήσει νωρίτερα από την προπόνηση.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα ζητήσει από τη διοίκηση της ΠΑΕ τη λύση της συνεργασίας, ούτως ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αποτελεί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του από τον Γιώργο Δώνη.
Μάλιστα, οι δύο άνδρες είχαν… ψυχρανθεί λίγο πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, ωστόσο, στη συζήτηση μεταξύ των δύο είχε αποφασιστεί να συνεχίσουν κανονικά τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, ο Πάμπλο Γκαρσία… τελειώνει άμεσα από την ομάδα.
http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου