Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η γκίνια δεν έχει τελειωμό για την Μπενφίκα φέτος


Μια χρονιά όνειρο για την Μπενφίκα εξελισσόταν μέχρι πριν από 1 μήνα περίπου...
όταν και μέσα σε αυτόν τον ''καταραμένο'' μήνα όλα ήρθαν τούμπα.Για αρχή θα χάσει το πρωτάθλημα από την Πόρτο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων στο μεταξύ τους παιχνίδι,στη συνέχεια χαμένος τελικός του Europa League από την Τσέλσι και σε εκείνο το ματς στις καθυστερήσεις...οπότε της έμενε πλέον το κύπελλο Πορτογαλίας ώστε να μετριάσει το ''καζο'' της φετινής χρονιάς.
Όλα ξεκινήσαν καλά στον τελικό κυπέλου με τη Γκιμαράες καθώς ο Γκα'ι'τάν άνοιξε το σκόρ για την Μπενφίκα στο 30ο λεπτό.Τα λεπτά περνάγανε χωρίς να απειλείτε ιδιαίτερα η εστία των Αετών και όλα δείχναν πως ο τίτλος θα πήγαινε στη Μπενφίκα.
Έλα όμως που τίποτα δεν είχε τελειώσει ακόμη στο ματς...έτσι λοιπόν στο 79ο λεπτό η Γκιμαράες με τον Σουντάνι θα φέρει το ματς στα ίσια και σα να μην έφτανε αυτό δυο λεπτά αργότερα στο 81ο λεπτό θα κάνει την ολική ανατροπή,ο Ρικάρντο θα σκοράρει,θα γυρίσει το ματς σε 1-2 και θα αφήσει ξερούς για ακόμη ένα τελικό άπαντες στο στρατόπεδο της Μπενφίκα,χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του.
Εμείς από τη μεριά μας για τη συγκεκριμένη ομάδα θα πούμε πως...''Επαναλαμβανόμενη ατυχία δεν είναι ατυχία αλλά ανικανότητα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου