Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Αγνοείται ο Κουίνσι!!!

Κουίνσι
Ο Κουίνσι έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό την Αγγλία για ένα προσωπικό πρόβλημα και από τότε η τύχη του αγνοείται!
Όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε (για πρώτη φορά) την απόκτηση του Κουίνσι με τη μορφή δανεισμού, οι περισσότεροι στάθηκαν στον άστατο χαρακτήρα του.
Παρόλα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κατάφερε να τον... "δαμάσει" και να πάρει πολλά θετικά στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί εξωαγωνιστικά απασχόλησε πολλές φορές τους πράσινους.
Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου ο Παναθηναϊκός αγόρασε μέρος των δικαιωμάτων του 27άχρονου άσου, καταβάλλοντας ένα σχετικά μεγάλο ποσό, όμως  η απόδοση του Γκανέζου δεν είχε καμία σχέση  με την περσινή.
Μάλιστα σε κάποια χρονική στιγμή ο ποδοσφαιριστής πήρε άδεια από την διοίκηση με σκοπό να βρει άλλη ομάδα και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα.
Όπως όλα δείχνουν η σχέση Παναθηναϊκός-Κουίνσι θα τελειώσει άδοξα. Ο Κουίνσι έφυγε την Μεγάλη Παρασκευή για την Αγγλία και δεν έχει γυρίσει ακόμα στην Ελλάδα.
Δεν αποκλείεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού να "πατήσει" σε αυτό το σημείο και να καταγγείλει (σύμφωνα με το goal news) τη σύμβαση που έχει υπογράψει με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου