Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Στη Φούλαμ ο Καραγκούνης


Κάτοικος Αγγλίας και για την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Καραγκούνης αφού τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των πετεινών και ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο.
Το κάλεσμα του Παναθηνα'ι'κού δεν συγκίνησε τον τυπάρα και προτίμησε να συνεχίσει και ίσως να κλείσει την καριέρα του στη Φούλαμ.
Η επίσημη ανακοίνωση της Αγγλικής ομάδας :
"Με χαρά ο σύλλογος ανακοινώνει πως ο Γιώργος Καραγκούνης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Φούλαμ, το οποίο θα τον κρατήσει στο Κρέιβεν Κότατζε μέχρι τις 30 Ιουλίου του 2014.
Μετά τη συμφωνία του με τους Γουάιτς τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Καραγκούνης καθιερώθηκε ως ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του Μάρτιν Γιολ με 28 συμμετοχές και δύο γκολ.
Η σκληρή δουλειά του και το πάθος του στο γήπεδο τον ανέδειξε σε αγαπημένο των οπαδών, ενώ κατέλαβε τη δεύτερη θέση τόσο στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη και του γκολ της χρονιάς την περασμένη περίοδο, όπως ψηφίστηκε από τους φιλάθλους μας.
Ο Καραγκούνης παραμένει βασικό μέλος της εθνικής Ελλάδας και πρόσφατα ο μέσος έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου