Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Όρθια!

Όρθια!

H ΑΕΛ δεν εκμεταλεύτηκε το καλό της πρώτο μέρος και έτσι δεν πήρε προβάδισμα στο Πανθεσσαλικό αλλά στο κακό δεύτερο μέρος έμεινε όρθια ελέω... Σέρεμετ!
 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα πήρε τα ηνία του ματς μετά το 10λεπτο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Σημείο, που οι "βυσσινί" έχασαν ευκαιρίες με τον Χασομέρη (δοκάρι) και το Τσιμπάμπα ενώ ακυρώθηκε γκολ του Κονγκολέζου λόγω επιθετικού φάουλ του Χασομέρη αν και στο ριπλέι δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.
 
Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου μπήκε πιο δυνατά και μέχρι το 65' πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα σε αυτό το 20λεπτο ο γκολκίπερ της ΑΕΛ είπε "οχι" σε τρεις σοβαρές περιπτώσεις κρατώντας όρθια την ΑΕΛ. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης η ΑΕΛ ισορόπησε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη φάση αφού οι τελικές πάσες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές χάνοντας, όχι λίγες φορές, την ευκαιρία να βγει απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
 
Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις καλό είναι να μην χάνεις και κάτι τέτοιο ισχύει και στη σημερινή περίπτωση. Η ΑΕΛ είναι στην κορυφή (με πολλούς συγκάτοικους) και μεσοβδόμαδα έχει ρεπό στην εμβόλιμη αγωνιστική. 
 
Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Τάσιτς (56' Πουρτουλίδης), Σκούφαλης, Ουέλινγκτον (75' Τάντιτς), Γιάκομπ (67' Φλίγκος).
 
Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (90+1' Γιώτας), Φρανκού (83' Ζουρούδης), Χασομέρης, Ζεκίνια (66' Δεινόπαπας), Τσιμπάμπα
http://www.sportfm901.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου