Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ήττα ο Τύρναβος στο Κύπελλο


Η Κέρκυρα πήρε την νίκη
στην πρώτη αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος, απέναντι στην ομάδα του Τυρνάβου, που ήταν και γηπεδούχος, με τελικό σκορ 0 – 2 και σίγουρα έχει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στο νησί των Φαιάκων. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και κυρίως είχαν καλή αμυντική λειτουργία, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 25’, όταν ο Σιάτρας έκανε φάουλ μέσα στην περιοχή επάνω στον Διαμαντόπουλο, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας που κέρδισε το πέναλτι, ανέλαβε να το εκτελέσει και έκανε το 0 – 1 αφού κέρδισε τον Γούπο. Από αυτό το σημείο και μετά ο Τύρναβος έκανε κάποιες προσπάθειες να βγει μπροστά και να απειλήσει, με πιο χαρακτηριστική την φάση του 36ου λεπτού, όταν ο Διαβανές εκτέλεσε ένα φάουλ και βρήκε τον Νόνη μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας και αυτός με προβολή σκόραρε, με τον διαιτητή όμως να βρίσκει τον ποδοσφαιριστή του Τυρνάβου σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα η φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια οριακή φάση, όπου κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν ο Νόνης ήταν ή όχι οφσάιντ.







Το φιλμ του αγώνα

8: Μπαλιά στην περιοχή του Τυρνάβου, ο Πετρούλης έκανε μια κεφαλιά, αλλά ο Γούπος μάζεψε εύκολα την μπάλα.

21: Σουτ του Διβανέ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

25: Ο Σιάτρας μάρκαρε αντικανονικά τον Διαμαντόπουλο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και έκανε το 0 – 1 για την Κέρκυρα.

36: Ο Διαβανές εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Νόνη, που σκόραρε με προβολή, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε την φάση ως οφσάιντ.

55: Σουτ του Περήφανου, μάζεψε εύκολα ο Στρατηλάτης.

56: Κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη) στον Σιάτρα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

65: Κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη) στον Καραπέτσιο για αντικανονικό μαρκάρισμα.

78: Λάθος του Νόνη, ο Σίμωσης έκλεψε και βγήκε τετ α τετ με τον Γούπο, όπου δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0 – 2.

81: Ωραίο σουτ από τον Διαμαντόπουλο, με υπερένταση απέκρουσε σε κόρνερ ο Γούπος.
Τύρναβος: Γούπος, Αθανασούλης, Περήφανος, Νόνης, Σιάτρας, Αντωνόπουλος (71’ Αγρόδημος), Διβανέ ς(51’ Παπαγεωργίου), Μεζίνι, Μπουσινάκης (32’ Κακαβίτσης), Τσούκαλος, Οικονόμου.

Κέρκυρα: Στρατηλάτης, Λάμπρου, Πετρούλης, Έντερ (81’ Γκούμας), Αρμένης, Κρητικός (65’ Τσοκάνης), Σταμογιάννης, Τσουμάνης, Καραπέτσιος, Βασιλογιάννης (70’ Σίμωσης), Διαμαντόπουλος.
http://www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου