Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Α.Ο. Καρδίτσας-Αίολος 6-0 (φωτορεπορτάζ)


Ο Αίολος Καρπενησίου γνώρισε την συντριβή από τον Α.Ο. Καρδίτσας με το εντυπωσιακό 6-0. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκορ στο φετινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου.
Οι Καρδιτσιώτες του Βάϊου Καραγιάννη χωρίς να δυσκολευτούν έφτασαν εύκολα στο εντυπωσιακό σκορ και πήραν ένα εύκολο «τρίποντο». Κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και έπαιξαν τον Αίολο στο μισό γήπεδο. Προσέφεραν θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους, καθώς πέτυχαν αρκετά όμορφα τέρματα. Χατ-τρικ σημείωσε ο φορ Δημήτρης Ζιώγας, ο οποίος απομακρύνθηκε στον πίνακα των σκόρερ, φτάνοντας τα 8 γκολ.
Ο Αίολος του Σπύρου Κολόκα παρατάχτηκε αποδεκατισμένος και με αποστολή μόλις 13 ατόμων. Το έργο της Ευρυτανικής ομάδας δεν ήταν καθόλου εύκολο, αφού συν τις αγωνιστικής απραξίας απουσίαζαν αρκετοί βασικοί και από το 12ο λεπτό και έπειτα έπαιζε χωρίς το αστέρι της τον Άλεξ Μπακαλίδης. Ο Αίολος έπαιξε αμυντικά και με αρκετές αλλαγές στις θέσεις των ποδοσφαιριστών. Δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα του αγώνα και δέχτηκε την πιο βαριά ήττα του στην κατηγορία.

Οι καλύτερες φάσεις
11΄: Ο Τσιρογιάννης σέντραρε από δεξιά και η κοντινή κεφαλιά του Ζιώγα έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι.
12΄: Ο Τσιρογιάννης πάσαρε στον Ζιώγα, ο οποίος ελίχτηκε μέσα στην περιοχή και από κοντά σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
13΄: Όμορφο δυνατό σουτ του Τσέλιου εκτός περιοχής έφυγε λίγο πάνω από το δεξί «Γ» του Αίολου.
15΄: Ο Τσέλιος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά σαν κοντινό κόρνερ και ο στόπερ Κωνσταντινίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το 1-0.
18΄: Ο Δαράβαλης έκλεψε από τον Κούρκουλα και σούταρε από τα όρια της περιοχής αρκετά άουτ.
23΄: Ο Τσέλιος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο προωθημένος Κούρκουλας έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου και στην συνέχεια σουτ του Κόκκινου από πλάγια αριστερά πέρασε πάνω από το τέρμα του Αίολου. Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στην επαφή, που είχαν Κούρκουλας-Τριανταφυλλόπουλος.
31΄: Ο Κατελούζος έκανε έγκαιρη έξοδο και ανέκοψε εκτός περιοχής τον Τσέλιο, στην συνέχεια ο Τσέλιος σούταρε εκτός περιοχής και πλάγια δεξιά, αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος απέκρουσε σωτήρια.
39΄: Ο Τσέλιος τροφοδότησε τον Ζιώγα, που από κοντά με σουτ στην δεξιά γωνία του Αίολου διαμόρφωσε το 2-0.
44΄: Ο Τσέλιος βρήκε ξανά τον Ζιώγα ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατελούζου πετυχαίνοντας το 3-0.

53΄: Ο Καραγιώργος με πανέμορφο σουτ από μακρινή απόσταση και πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο δεξί «παραθυράκι» του Αίολου (4-0).
57΄: Δυνατό σουτ του Παππά εκτός περιοχής πέρασε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
60΄: Ο Τσαρτσαράς σέντραρε από δεξιά και την αδύναμη κεφαλιά του Κατσίκα μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Αμίλης.
63΄: Ο Μανασής πάσαρε από δεξιά στον Τσέλιο, που από το ύψος της περιοχής με ωραίο σουτ στο δεξί «Γ» του Κατελούζου πραγματοποίησε το 5-0.
71΄: Ο Ηλιάδης εκτέλεσε το ελεύθερο και έκανε τραγικό λάθος, βρήκε τον Μανασή, ο οποίος πάσαρε στον Ζιώγα που σαν σε προπόνηση με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.
73΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τσαρτσαρά από θέση πλάγια αριστερά πέρασε πάνω από τέρμα των γηπεδούχων.
78΄: Ο Μανασής έκανε όμορφη προσπάθεια από αριστερά,  μπήκε στην περιοχή και από πλάγια έκανε το βολέ, που έφυγε πάνω το τέρμα του Αίολου.
81΄: Ο Παπαυεγγέλου έκανε σέντρα από αριστερά και η κοντινή κεφαλιά του Ζιώγα έφυγε ελάχιστα εκατοστά άουτ από το δοκάρι του Αίολου.

Α.Ο. Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Αμίλης, Καραγιώργος, Πουρνάρας, Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος(74΄ Τσουπαρέλος), Αρχοντής, Παππάς, Ζιώγας, Κόκκινος(66΄ Παπαευαγγέλου), Τσιρογιάννης(60΄ Μανασής)

Αίολος (Σπύρος Κολόκας): Κατελούζος, Κατσαρής, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου, Ηλιάδης, Ζαραβέλης, Χρυσαφόπουλος(66΄ Καρατσίκης), Ράικος, Κατσίκας, Μπακαλίδης(12΄ λ.τρ. Δαράβαλης), Τσαρτσαράς


http://evrytaniasport.blogspot.gr/2013/01/6-0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου