Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αποκλειστική συνέντευξη του νέου και πολλά υποσχόμενου προπονητή Χρήστου Μπατζιά

Ο πολλά υποσχόμενος προπονητής ποδοσφαίρου Χρήστος Μπατζιάς μιλά αποκλειστικά στο ΜyRookiePlayer.gr για όλους και για όλα.


Αν και στα 32 του μόλις,ο Χρήστος αποφάσισε να κρεμάσει νωρίς τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ασχοληθεί με την νευραλγική θέση του προπονητή.
Όσο καλός ποδοσφαιριστής ήταν στο παρελθόν αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες (Αναγέννηση Καρδίτσας,Α.Ο.Καρδίτσα,Αστέρα Καρδίτσας,Παναξιακό κ.α.)ακόμη πιο καλός φαίνεται πως θα εξελιχθεί και ως προπονητής.
Νέος με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες όπως μας αποκάλυψε στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο νεαρός προπονητής.Διαβάστε αναλυτικά πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη.

Μ.R.-Χρήστο καλώς όρισες στη σελίδα μας,ας αρχίσουμε την κουβέντα μας...
Ποιός ήταν ο άνθρωπος που σε ενέπνευσε για να γίνεις προπονητής;
X.M- Από μικρός στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την σκέψη ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο ,αλλά ότι δεν μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό,οπότε η ιδέα το να γίνω προπονητής κάποια στιγμή υπήρχε χρόνια.Στο να το δω πιο σοβαρά με έσπρωξε η γνωριμία μου με τoν κύριο Βάιο Καραγιάννη που με πήρε μαζί του και ήταν ειλικρινά το καλύτερο σχολείο για μένα...του οφείλω πολλά

M.R-Πότε ήταν το ντεμπούτο σου ως προπονητής;
Χ.Μ-Σαν πρώτος προπονητής ήταν τη χρονιά που μας πέρασε στον Ηρακλή Σοφάδων όπου δεν ήταν όλα ρόδινα καθώς η ομάδα όταν την ανέλαβα πάλευε με νύχια και με δόντια να παραμείνει στην κατηγορία..όπως και τα καταφέραμε στο τέλος.

Μ.R-Ποιόν θεωρείς τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο;
Χ.Μουρίνιο...γεννήθηκε για να γίνει προπονητής και το έχει αποδείξει,με όλες της ομάδες έχει πάρει τρόπαια ..σίγουρα όχι τυχαία...και ειδικά το περσινό πρωτάθλημα Ισπανίας κόντρα σε αυτή την Μπαρστελόνα...άθλος.

M.R-Πια η καλύτερη και πια η χειρότερη στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία σου ως προπονητής;
Χ.Μ-Η καλύτερη σίγουρα η σωτηρία του Ηρακλή Σοφάδων και η χειρότερη μέχρι στιγμής όταν σε έναν αγώνα βγήκα εκτός εαυτού και ασχολήθηκα με το διαιτητή του παιχνιδιού...ορκίστηκα ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ...

Μ.R-Eίσαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;
X.M- Σίγουρα αυτή τη στιγμή υπάρχει μια κρίση και στο ποδόσφαιρο και ειδικά στις ημιεπαγγελματικές κατηγορίες...χάνονται ταλέντα γιατί δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για να ζήσουν...πιστεύω κάποια στιγμή θα προσέξουν πιο πολύ αυτές τις κατηγορίες όπου κατά την γνώμη μου μαζί με τα τμήματα υποδομής είναι τα βασικά πράγματα για να υπάρχει πλυθόρα παιχτών και φυσικά ανάπτυξη ξανά στο ποδόσφαιρο.

Μ.R-Ποιές οι φιλοδοξίες σου;
X.Mενικά αν δεν έχεις φιλοδοξίες για κάτι που κάνεις,καλύτερα μην το κάνεις.Έχω θυσιάσει πολλά πράγματα από την προσωπική  μου ζωή για να γίνω προπονητής και αν χρειαστεί θα θυσιάσω ακόμη περισσότερα.Έχω κάποιες σκέψεις απλώς πιστεύω ότι όλες οι κινήσεις πρέπει να γίνονται στο σωστό χρόνο,σίγουρα πάντως θα είμαι σε πάγκο ομάδας τη νέα χρονιά,τα τυπικά απομένουν.

M.R-Πως βλέπεις το Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο;
Χ.Μο Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο έχει πολύ ταλέντο αλλά υστερεί σε οργάνωση από της ομάδες.Υπάρχουν ομάδες στο Α' τοπικό που είναι ο καθρέφτης και δεν έχουν ούτε τα βασικά...και δεν μιλάω μόνο για τμήματα υποδομής γιατί είναι μετρημένες στα δάκτυκλα οι ομάδες που έχουν...θέλει γενικά πολύ δουλειά από όλους μας.

M.R-Υπάρχουν πιστεύεις ποδοσφαιριστές στη Καρδίτσα που μπορούνε να επανδρώσουν ομάδες των μεγάλων κατηγοριών;

Χ.Μ-Σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλοί μάλιστα...π.χ Γκόλιας,Κρανιώτης αν προσεχτούν θα ανέβουν ψηλά...και άλλα παιδιά βέβαια υπάρχουν μην αδικήσουμε κάποιον,απλώς για τους δυο αυτούς έχω προσωπική άποψη.

Μ.R- Ti πιστεύεις πέραν το χρημάτων ότι έχεις κερδίσει από το ποδόσφαιρο τόσα χρόνια...και τι θα συμβούλευες τους νέους παίχτες που ξεκινάνε τώρα;
Χ.Μιστεύω ότι μέσα από το ποδόσφαιρο έγινα καλύτερος σαν άνθρωπος,διαμορφώνεις ένα χαρακτήρα που ίσως μέσα από κάποιο άλλο επάγγελμα θα είχε διαμορφωθεί κάπως αλλιώς.Αυτό που ζεί κάθε ένας όταν πατάει το χόρτο και αγωνίζεται είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που εμένα με έκανε πιο δυνατό και στην εξωγηπεδική ζωή και επίσης πάρα πολλούς φίλους σε όλη την Ελλάδα...όπως και να το κάνουμε το ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη αλυσίδα.Στους νέους ποδοσφαιριστές το μόνο που θέλω να πω είναι δουλειά και υπομονή...θέλει πολλές θυσίες για να λες μετά από χρόνια εγώ ήμουν ποδοσφαιριστής και στην πρώτη δυσκολία να μην σκύβουν το κεφάλι.

Μ.R-Χρήστο σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το χρόνο σου και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.
Χ.Μ-Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε,εύχομαι να συνεχίσετε την πολύ όμορφη προσπάθεια και την καλή δουλειά που κάνετε μέσα από το ΜyRookiePlayer.gr

Πιο κάτω ακολουθεί ένα βίντεο αφιέρωμα στο Χρήστο Μπατζιά....



Χρήστος Μπατζιάς από myrookieplayer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου