Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κουρτεσιώτης: «Να πάμε ψηλότερα»

Κουρτεσιώτης: «Να πάμε ψηλότερα» | onsports.gr

Ο άσος του Πλατανιά υποστήριξε πως η ομάδα του έχει όλα τα φόντα να κάνει καλύτερη πορεία και να εξασφαλίσει την παραμονή πιο εύκολα από ότι φαίνεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Κουρτεσιώτης στον NovaΣΠΟΡ Fm
Για την αποφασιστικότητα του Πλατανιά στη νίκη επί της ΑΕΚ
«Αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν περισσότερο αποφασισμένοι, κάτι που έχουμε δείξει στα περισσότερα τελευταία μας παιχνίδια. Πόσω μάλλον στα Περιβόλια, όπου έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση»
Για την παρουσία του Αναστασιάδη
«Ο κ. Αναστασιάδης έχει δώσει μια νέα πνοή στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που βρίσκεται χρόνια στο ποδόσφαιρο και με τις εμπειρίες του έχει δώσει πολλά στην ομάδα. Χρειαζόμασταν κάποιο χρόνο, όμως καταφέρνουμε τώρα να δείξουμε όσα θέλει μέσα στο γήπεδο».
Για την αναγκαστική αλλαγή του Κάστελς
«Άλλαξαν οι ισορροπίες μέσα στο παιχνίδι, όμως δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα. Η ομάδα λειτουργεί ομαδικά και δεν κοιτάμε τις μονάδες»
Για την παρουσία των αμυντικογενών Αγκιλέρα, Τετέ, Κάλαϊτζιτς
«Δεν θα έλεγα ότι κοιτάμε περισσότερο την άμυνα. Αν δείτε τα στατιστικά, ο Πλατανιάς έκανε περισσότερες τελικές φάσεις από την ΑΕΚ. Το σύστημα του πλατανιά είναι αρκετά επιθετικό και ταυτόχρονα πολύ αμυντικό».
Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο, όταν το ματς ήταν ισόπαλο (1-1) με την Ένωση
«Στο ημίχρονο είπαμε με τα υπόλοιπα παιδιά πώς θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη. Αυτή η νίκη ήταν η μεγαλύτερη για εμάς. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτό. Μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα, εφόσον μπορέσουμε να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Για τον τραυματισμό του Κάστελς
«Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης. Ωστόσο, κανένας στην ομάδα μας δεν είναι αναντικατάστατος. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν ανά πάσα στιγμή να καλύψουν οποιαδήποτε θέση»
Για την παράλληλη μάχη του πρωταθλήματος με την παρουσία της στο Κύπελλο
«Έχουμε ένα δύσκολο ματς στο Κύπελλο. Η ομάδα αυτή έχει μια αύρα που της δίνει πολλά θετικά για να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αφού ο θεσμός του Κυπέλλου επιφυλάσσει αρκετές φορές εκπλήξεις. Από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, παρά μόνο να κερδίσουμε».
Για τους στόχους των Κρητικών
«Έχουμε ξεχάσει λίγο την υπόθεση παραμονή, αφού έχουμε αρκετές ομάδες κάτω από μας. Όμως το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερο και όλες οι ομάδες κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή με τον υποβιβασμό».
http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου