Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Φιλική 6άρα για Οικονόμο


Ο Οικονόμος κάνοντας επίδειξη δύναμης
στο γήπεδο της Νίκαιας, επικράτησε σε φιλική συνάντηση επί της τοπικής ομάδας με σκορ 6-0. Η ομάδα της Τσαριτσάνης έπαιξε με άνεση και σοβαρότητα και χωρίς να υποτιμήσει σε καμία περίπτωση τον κατά μια κατηγορία μικρότερο αντίπαλό της, δημιούργησε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, σκοράροντας εύκολα 6 φορές. 

Το στοιχείο ωστόσο που ικανοποίησε τόσο τους προπονητές των «πρασίνων» όσο τα μέλη της διοίκησης και τους 30 περίπου φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα της Τσαριτσάνης στη Νίκαια, ήταν το ξεδίπλωμα των ποδιών των ποδοσφαιριστών, η αλληλοκάλυψη των θέσεων στον αγωνιστικό χώρο και ο σαφής προσανατολισμός με τάσεις επιθετικές, «βγαίνοντας» ωραίες και επικίνδυνες μπαλιές στην αντίπαλη περιοχή.

Από την άλλη, το νεανικό συγκρότημα του Μιλτιάδη Ζιάκα έπαιξε φιλότιμα και προσπάθησε αρκετά, δημιουργώντας 2-3 καλές ευκαιρίες στην περιοχή της Τσαριτσάνης, μη μπορώντας όμως να τις αξιοποιήσει, σημειώνοντας κάποιο τέρμα. Έδειξε δε με την εμφάνισή του, ότι θα αποτελέσει ένα αρκετά καλό σύνολο στο καινούργιο πρωτάθλημα της α’ τοπικής κατηγορίας.

Τα γκολ σημείωσαν για τον Οικονόμο οι Τόλιος στο 3’ (0-1) με πλασέ, Κωστούλας στο 24’ (0-2) με κοντινό σουτ, Κουμπούρας στο 49’ (0-3) με γυριστή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, Μπαμπάλης στο 60’ (0-4) με δυνατό ευθύβολο σουτ, Χάμος στο 72’ (0-5) με κεφαλιά από σέντρα και Ματούλας στο 81’ (0-6) με ατομική ενέργεια. Εξαιρετικός ο αγωνιστικός χώρος και σε ικανοποιητικό σημείο οι εργασίες του ανακαινισμένου γηπέδου της Νίκαιας.

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μ. Ζιάγκας): Πατέτσος, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Ανδρέου, Χονδρονάσιος, Σούλι, Ραμάϊ, Σιαμαντούρας, Μπακαρτζής, Γκατζούλης Λ., Καραμπιούζης.
Αγωνίσθηκαν ακόμη οι: Τζοβάρας, Ακρίβος, Νούσιος, Πασχάλης, Μπούκας, Κεχαγιάς, Χριστοδούλου, Γκατζούλης Δ., Μηνάς, Καραμπίνας, Στατήρης, Γαρυφαλόπουλος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας (46’ Γούπος), Κολιός, Καρακώστας (46’ Μπαμπάλης), Καλπίας (46’ Χάμος), Κουμπούρας, Κουρδής, Τόλιος (13’ λ.τ. Παπαγεωργίου), Σκλάβος (56’ Σιαφαρίκας), Κωστούλας (56’ Φτίκας), Καραγκούνης (56’ Ματούλας), Πρικάκης.


Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

http://www.elassonasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου