Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Φιλική ήττα γνώρισε o Tύρναβoς


Σε φιλική αναμέτρηση
που διεξήχθη, χθες το απόγευμα, στο ΕΑΚ Βόλου, ο Τύρναβος 2005 γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 2-0.Η τυρναβίτικη ομάδα ήταν πολύ καλή στο τελευταίο εικοσάλεπτο όπου έχασε και δυο ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ θα μπορούσε να είχε αποφύγει και κάποια λάθη που έγιναν.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος από τον Τύρναβο, να έχει τέσσερις τελικές προσπάθειες και ένα γκολ. Γενικά πάντως το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, έγιναν πολλά λάθη εκατέρωθεν, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται κουρασμένες από την προετοιμασία.

Στο 18' μονοκόμματο σουτ του Γενγκά ύστερα από σέντρα του Καρρά από τα δεξιά πέρασε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό συρτό σουτ του Γκέσιου, μετά από πάσα του Γενγκά έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντάλλα.Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 33' ο Γενγκά με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τυρνάβου.

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε στο 36' ο Θανάσης Δεινόπαπας. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός-πρώην παίκτης της ΑΕΛ-με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή αξιοποίησε τη σέντρα του Παναγιώτη Κατσιαρού από τα αριστερά, γράφοντας το 1-0, που έμελλε να είναι και σκορ ημιχρόνου.Στην επανάληψη οι καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες ήταν ελάχιστες, με τους Γιώργο Βαζάκα και Άγγελο Διγκόζη να βγάζουν πάντως χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο 50' σουτ του Μπρέσκα μέσα από την περιοχή βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Καραναστάση, ενώ από πλευράς Τυρνάβου ο Γεωργίου σούταρε άουτ στο 58' σε μια από τις λιγοστές επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενουμένων.Το 2-0 για τον Ολυμπιακό σημειώθηκε στο 62'. Ο Καπετάνος βρήκε τον Μπρέσκα, ο Σλοβάκος ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, άφησε την μπάλα για τον Ντινόπουλο και ο νεαρός με πλασέ έγραψε το 2-0.Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μια «ανάσα» από το 3-0 στο 68'. Ο Κόμνος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κατσίκης μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ασύνδετος και ο Τύρναβος είχε δύο καλές προσπάθειες για γκολ. Στο 72' ο Κουρτεσιώτης εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Άγγελου Σταυράκη, ενώ στο 77' σουτ του Πούτα απέκρουσε ο Λαρισαίος πορτιέρο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Γιώργος Βαζάκας):
 Σταυράκης, Καρράς (46' Γιαλούσης), Κατσιαρός (46' Κόμνος), Κωστούλας (73' Μπόρας), Αρβανίτης (60' Ζέρης), Ρόκας (46' Καπετάνος), Πινδώνης (60' Κεσίδης, 78' Κολημήτρας), Δεινόπαπας (46' Μπρέσκα), Γενγκά (46' Ακόστα), Πόνσε (46' Κατσίκης), Γκέσιος (46' Ντινόπουλος).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας (32' Καραναστάσης- 60' Πρίφτης), Σκούπρας (69' Σιάτρας), Κουρτεσιώτης, Τέλλος, Γκαλίτσιος (70' Μάγγος), Νταντίδης, Ντος Σάντος (85' Σουλιώτης), Σαχινίδης (75' Πούτας), Τσούκαλος (60' Ζιγκερίδης, 88' Δημολιός), Βανγκέλι (46' Γεωργίου), Ευαγγέλου (57΄Καραγιάννης).



Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 ευχαριστεί την διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 για την άψογη φιλοξενία και το δείπνο που παρέθεσαν στην διοίκηση και την αποστολή της ομάδας μας, και τους εύχεται καλή επιτυχία για την νέα αγωνιστική περίοδο.


http://www.elassonasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου