Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αποβλήθηκε ο Τηλυκράτης από τη Γ΄ Εθνική!


Ραγδαίες εξελίξεις
σημειώθηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα, οι οποίες μάλιστα αλλάζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της νέας Γ' Εθνικής! Τις ανακατατάξεις που έλαβαν χώρα σε δύο ομίλους της κατηγορίας, πυροδότησε η αδυναμία του Τηλυκράτη Λευκάδας να τακτοποιήσει τις οφειλές που διατηρούσε από πέρσι, ύψους περίπου 1.200 ευρώ. 

Η διορία εξέπνευσε , η εκκρεμότητα δεν διευθετήθηκε και η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να αποβάλει οριστικά τον νησιώτικο σύλλογο από το πρωτάθλημα! Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας προτίθενται να κοινοποιήσουν εγγράφως στη διοίκηση του Τηλυκράτη την σχετική απόφαση.

Αυτομάτως, ως αλυσιδωτή αντίδραση έρχεται μετά την αποβολή του Τηλυκράτη η μεταβολή σε δύο ομίλους.

Στον 2ο όμιλο τοποθετείται αντί του λευκαδίτικου συλλόγου η ΑΕ Καραϊσκάκης, με τις ομάδες να παραμένουν 16.

Στον 4ο όμιλο, από τον οποίο αφαιρείται η ομάδα της ΕΠΣ Άρτας, οι ομάδες μειώνονται σε 15, κάτι που σημαίνει πως το αγωνιστικό πρόγραμμα για τα σωματεία της Πελοποννήσου, αλλά και της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, θα περιλαμβάνει και ρεπό. 


Η νέα μορφή του 2ου, ενόψει της κλήρωσης που θα γίνει μεθαύριο στη Φλώρινα, διαμορφώνεται ως εξής:

2ος ΟΜΙΛΟΣ (16 ομάδες) ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Καστοριά, Κάστορας ΚΟΖΑΝΗΣ: Κοζάνη ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Κεραυνός Θεσπρωτικού, Εθνικός Φιλιππιάδας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Πρέβεζα ΑΡΤΑΣ: ΑΕ Καραϊσκάκης ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ολυμπος Κέρκυρας ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Θεσπρωτός ΗΠΕΙΡΟΥ: Δόξα Κρανούλας ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Πυρσός Γρεβενών ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (τρεις από τις έξι ομάδες): Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός, Αγροτικός Αστέρας, Οδυσσέας Κορδελιού, Μακεδονικός Νεάπολης, Δόξα Πενταλόφου ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (δύο από τις έξι ομάδες): Λάρισα, Μαχητής Τερψιθέας, Πυργετός, Δωτιέας Αγιάς, Αμπελωνιακός, Οικονόμος Τσαριτσάνης. 

http://www.elassonasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου