Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κοντά σε Μπουφόν η Μπαρτσελόνα!!!


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Sportmediaset, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν
ήταν αρκετά αποκαλυπτικός καθώς προχώρησε σε λεπτομέρειες για το πως μεταπήδησε το 2001 στη Γιουβέντους και όχι στη Μπαρτσελόνα ενώ εξομολογήθηκε τι ήταν αυτό που ήθελε τόσο πολύ αλλά δεν το πέτυχε στην Πάρμα.

"Μετά την Πάρμα, το 2001, μπορούσα να πάω στη Μπαρτσελόνα αλλά, χάρη στην εισήγηση του πατέρα μου, επέλεξα τη Γιουβέντους και τον ευχαριστώ ακόμα επειδή πήρα μοναδικές χαρές με τη φανέλα των μπιανκονέρ και εκείνη η Μπαρτσελόνα δεν ήταν αυτή που είναι σήμερα.

Εύχομαι να παίξω για μερικά χρόνια ακόμα, μέχρι που θα είμαι σε θέση να εκπλήσσω όπως έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου", τόνισε ο 35χρονος πορτιέρε, ο οποίος δεν έκρυψε και τον μεγάλο ποδοσφαιρικό του καημό.

"Στην Πάρμα πήγα σε νεαρή ηλικία και κέρδισα πάρα πολλά, αλλά δεν κατάφερα να πάρω αυτό που δεν έχει κερδίσει ποτέ ο σύλλογος, ένα σκουντέτο.

Ίσως ήμασταν πολύ νέοι και ανώριμοι για να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας που θα μας έφτανε τόσο ψηλά".

Το Νο 1 της Εθνικής Ιταλίας μίλησε επίσης για το παρασκήνιο της απόκτησής του από τους "παρμέντσι": "Με ήθελαν Πάρμα και Μίλαν ενώ υπήρχε και ένα πιο χλιαρό ενδιαφέρον από τη Μπολόνια.

Ήταν άξιοι οι γονείς μου που επέλεξαν την Πάρμα επειδή τη θεωρούσαν ως την ιδανικότερη επιλογή για ένα 13χρονο παιδί.

Οποιοσδήποτε γονιός, ίσως δικαιολογημένα, θα προτιμούσε να φουσκώνει με υπερηφάνεια λέγοντας πως ο γιος του παίζει στη Μίλαν, αντίθετα εκείνοι σκέφτηκαν που θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερη πρόοδο".

Ο Μπουφόν μίλησε επίσης για τη μάχη του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος, που βρίσκει της δις πρωταθλήτρια Γιουβέντους να έχει έντονο ανταγωνισμό από το δίδυμο Ρόμα-Νάπολι.

"Η Ρόμα έχει εκπλήξει τους πάντες, ωστόσο αξίζει τη θέση στην οποία βρίσκεται. Η Νάπολι είναι μία ομάδα που σεβόμαστε επειδή τώρα πια έχει την επίγνωση ότι ανήκει στους μεγάλους.

Εμείς από την πλευρά μας, παρότι ακούγονται σχόλια όχι και τόσο ενθουσιώδη, έχουμε 7 νίκες και 3 ισοπαλίες σε δέκα παιχνίδια: οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους".

http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου