Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

"Θα βελτιωθούμε γιατί δε γίνεται χειρότερα"


Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις ως τώρα εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος στάθηκε κυρίως στα παιχνίδια με τις Έλτσε και Λεβάντε.


Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως οι "μερένγκες" πέρασαν μία μεταβατική περίοδο και πως πλέον θα παρουσιάζονται ολοένα και καλύτεροι.

"Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα όπως το να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, αλλά οι αλλαγές θέλουν και χρόνο. Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε παίξει καλά και πως ο δείκτης δυσκολίας έχει ανεβεί επειδή Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν πάρει όλα τα παιχνίδια.

Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, έχουμε δεχτεί πολλή κριτική. Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να ζητούν, αλλά ως προπονητής αυτό που μπορώ να πω είναι πως στα παιχνίδια με Μάλαγα, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα θα τα πάμε καλύτερα. Δεν μπορούμε να παίξουμε, άλλωστε, χειρότερα απ' ό,τι στους αγώνες με Έλτσε και Λεβάντε".

Για τους Ντιέγκο Λόπεθ και Ίκερ Κασίγιας είπε: "Έχουμε δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες. Ο Ένας εκ των δύο έχει λιγότερες εμπειρίες και ο άλλος είναι είδωλο για τη Μαδρίτη και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο Ντιέγκο Λόπεθ άρχισε την προετοιμασία πριν τον Κασίγιας, επομένως, άρχισα με εκείνον και στη συνέχεια αποφάσισα να δώσω την ευκαιρία στον Κασίγιας να παίζει στο Champions League. Είναι πολύ αξιόπιστος".

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου