Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο μπάρμαν που δίνει αυτόγραφα ως... Μπενίτεθ


Η καθημερινότητα του Σέρτζο Βουλκάνο, μπάρμαν από τη Νάπολη, έχει αλλάξει από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα της πόλης ο Ράφα Μπενίτεθ.


Ο 47χρονος μπάρμαν Σέρτζο Βουλκάνο έχει συνηθίσει πλέον να τον σταματάνε στους δρόμους της Νάπολη για να του ζητήσουν αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς την προσπάθειά μας κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις της GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog.


Όλα τα παραπάνω του συμβαίνουν καθώς έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον Ράφα Μπενίτεθ. Και από τη στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την Νάπολι, η καθημερινότητα του Βουλκάνο έχει αλλάξει.


"Στις διακοπές μου, είχα ένα τύπος στην διπλανή ομπρέλα με κοίταγε και με ξανακοίταγε επίμονα. Τελικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί και με ρώτησε αν είμαι ο αληθινός Μπενίτεθ", θυμάται για την 'Gazzetta dello sport' ένα χαρακτηριστικό περιστατικό ο Ναπολιτάνος μπάρμαν και συνεχίζει:
Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς την προσπάθειά μας κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις της GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog.
"Ένα πρωινό, ένα περιπολικό άναψε την σειρήνα του και ο αστυνομικός μου φώναξε: Καλημέρα κύριε Μπενίτεθ!".

Όσο για την ομάδα που υποστηρίζει ο ίδιος; Νάπολι φυσικά! "Χαίρομαι που ήρθε ο Μπενίτεθ στην ομάδα. Αν τον δω από κοντά, θα του πω μπράβο γιατί βλέπουμε επιτέλους καλό ποδόσφαιρο.".

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου