Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΤΜΗΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ


H ¨Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρδίτσας (Α.ΠΟ.Κ.)¨ αποφάσισε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού της κέντρου ¨KARDITSA MINI FOOTBALL CLUB¨,
που βρίσκονται στο Τέρμα Τρικάλων να λειτουργήσει κατά το νέο ποδοσφαιρικό έτος ειδικό τμήμα εξειδικευμένης προπόνησης ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ με σκοπό  την εκπαίδευση, εκμάθηση, βελτίωση και τελειοποίηση της τεχνικής στη θέση του τερματοφύλακα.
Ο τερματοφύλακας έχει το δικαίωμα της ιδανικής προπόνησης και της υποστήριξης. Στις περισσότερες ομάδες δεν υπάρχει προπονητής τερματοφυλάκων.
Η δημιουργία σωστών προπονήσεων απαιτεί βαθιά γνώση και το περιεχόμενο των προπονήσεων πρέπει να έχει σχέση με τη θέση του τερματοφύλακα.

Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς την προσπάθειά μας κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις της GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς κανένα δικό σας κόστος.

Η σωστή μέθοδος προπόνησης αναγνωρίζει ότι υπάρχουν βασικοί κανόνες, οι οποίοι πρέπει να εφαρμόζονται πάντα, αλλά είναι λάθος η εκτέλεση ασκήσεων που δεν έχουν καμία σχέση με τη θέση του τερματοφύλακα και τις συνθήκες του αγώνα. Για αυτό το λόγο, οι ασκήσεις αυτές πρέπει να είναι συγκεκριμένες και όχι γενικές. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει άλλη θέση που να έχει τέτοια επίδραση στην επιτυχία ή στην αποτυχία της ομάδας.
Στις μικρότερες ηλικίες, οι τερματοφύλακες μαθαίνουν τη βασική τεχνική και τους κανόνες της θέσης τους. Μεγαλώνοντας, εισάγονται οι απλές ασκήσεις εκμάθησης και προχωρώντας, δίνεται έμφαση στην τεχνική και την τακτική, αλλά και στις ψυχολογικές απαιτήσεις του τερματοφύλακα.
Μπορούν να συμμετέχουν τερματοφύλακες ακαδημιών και ομάδων των νομών της Θεσσαλίας.
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την γραμματεία του club στο 2441076475 ή τηλεφωνήστε στους κ. Μποντόλο Θωμά 6937-242222 και κ. Ρίζο Χρήστο 6944412319 ή στείλτε e-mail στο info@apok.gr

Το MyRookiePlayer.gr δεν έχει κανένα κέρδoς από καμία υπηρεσία.Αν θέλετε μπορείτε να στηρίξετε το blog κάνοντας ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις της GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς κανένα δικό σας κόστος.
Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να γίνεται μέλος στην ομάδα μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου