Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Νίκη και τελικός για Αργεντινή!Ολλανδία-Αργεντινή 0-0 (2-4 πεν.)

Το όνειρο μέχρι στιγμής των Αργεντίνων και ο εφιάλτης των Βραζιλιάνων συνεχίζεται!!!
Οι Αργεντίνοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς χθες η Εθνική τους ομάδα βρίσκεται μετά από 24 χρόνια και πάλι σε έναν τελικό Παγκοσμίου κυπέλλου.Οι Βραζιλιάνοι από την άλλη δε θέλουν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους να δουν την παρέα του Μέσι να σηκώνει την κούπα μέσα στη Βραζιλία και στο Μαρακανά.
Κάνε ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις τις GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς το παραμικρό δικό σου κόστος και βοήθησε και εσύ στη λειτουργία του MyRookiePlayer.gr.Η βοήθειά σου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
Στο χθεσινό ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας,όλα κρίθηκαν στα πέναλτι,εκεί όπου ο Ρομέρο έπιασε δυο εκτελέσεις των Ολλανδών,με τον Σίλεσεν της Ολλανδίας απλά να...ματιάζει γωνίες.Τελικά ο Φαν Χαλ κάτι ήξερε και είχε περάσει τον Κρουλ στο 119' με την Κόστα Ρίκα για να τον έχει στα πέναλτι!!!
Κάνε ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις διαφημίσεις τις GOOGLE που βρίσκονται στο δεξί μέρος του blog χωρίς το παραμικρό δικό σου κόστος και βοήθησε και εσύ στη λειτουργία του MyRookiePlayer.gr.Η βοήθειά σου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου