Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αποχαιρετιστήρια προπόνηση στη Γιάννουλη


Με προπόνηση αποχαιρέτησε το 2012
η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης. Παρά το γιορτινό της ημέρας (παραμονή του νέου έτους) το ερασιτεχνικό σωματείο της Γιάννουλης έδειξε επαγγελματικού τύπου στοιχεία και μέσα σε κλίμα χαράς και προπαντός οικογενειακό, με σοβαρότητα, συνέπεια και πολύ όρεξη οι παίχτες των Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη πάτησαν το βαρύ λόγω καιρικών συνθηκών χλοοτάπητα του γηπέδου της Γιάννουλης, κάνοντας την τελευταία τους προπόνηση για το έτος 2012.
Πιο πριν, στα αποδυτήρια, η διοίκηση του σωματείου κέρασε μελομακάρονα μαζί με ευχές στους ποδοσφαιριστές και ντόπιο λευκό κρασί στους προπονητές, προσδοκώντας «η νέα χρονιά να φέρει ζάλη και χαρά σε όλους όσους σχετίζονται με την ομάδα» όπως με έμφαση τόνισε ο γενικός αρχηγός Γ. Μπαργιώτας.
Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Τετάρτης, καθότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν ενόψει και του επόμενου εκτός έδρας ματς με το Καλοχώρι (1ο του δεύτερου γύρου) το ερχόμενο Σάββατο και η φιλόδοξη ομάδα της Γιάννουλης θέλει να είναι παρούσα στις όποιες εξελίξεις.


http://athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου