Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-1 (video)



Τον αέρα του ΠΑΟΚ έχει πάρει ο Ατρόμητος και αυτό αυτό αποδείχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/5) στο Περιστέρι.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου συνέχισαν την παράδοση που τους θέλει να μένουν αήττητοι εδώ και 1,5 χρόνο στις αναμετρήσεις με τον "Δικέφαλο" και όχι μόνο αυτό.
Κατάφεραν να κερδίσουν ένα ματς που έμοιαζε χαμένο όταν ο Σαλπιγγίδης άνοιξε το σκορ στο 60΄ και με βάση την εικόνα που είχε  ΠΑΟΚ σε εκείνο το διάστημα.
Η αντίδρασή τους ήταν υποδειγματική, ωστόσο, βοηθήθηκαν και από τα τραγικά αμυντικα λάθη του ΠΑΟΚ στις φάσεις των δύο γκολ. Στο 1-1 ο Σίλντενφελντ μαρκάρει τον αέρα και όχι τον σκόρερ Ιγκλέσιας, ενώ στη φάση του 2-1 στο 90΄ ο Ιτάνζ κάνει μία από τις χειρότερες επεμβάσεις της καριέρας του.
Πάντως, οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν βελτιωμένες επιθετικά σε σχέση με το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα και είχαν διαστήματα με καλές φάσεις εκατέρωθεν. Ο Ατρόμητος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ στο β΄, μόνο που ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι προβληματικός στην άμυνα.
Μεσοεπιθετικά, πάντως, ειδικά όταν ο Κατσουράνης έπαιξε ως επιτελικός δημιούργησε φάσεις, αλλά είχε τον Αθανασιάδη σε κάκιστη μέρα. Το θέμα είναι ότι το γκολ του Σουμπίνιο έβαλε φωτιά στα πλέι οφ, αφού ο ΠΑΟΚ αισθάνεται πλέον την καυτή ανάσα του ΠΑΣ-με τον οποίο παίζει την Κυριακή-και του Ατρομήτου.



http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου