Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μπαράζ Γ' Εθνικής.Ρεπορτάζ των αγώνων.


Συνέχεια με τη 2η αγωνιστική για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική είχαμε σήμερα.
Μαχητής Τερψιθέας και Α.Ο.Μυρίνη πήραν κεφάλι στον όμιλο με τις 2 ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Καρδίτσα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο των Καμινάδων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στη Λάρισα ο Μαχητής Τερψιθέας αγωνιζόταν με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου στο θρυλικό στάδιο''ΑΛΚΑΖΑΡ'' και μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής αμφότερες οι ομάδες επιζητούσαν ένα θετικό αποτέλεσμα όπου θα τις έφερνε σε πλεονεκτική θέση εν όψη της δύσκολης συνέχειας των μπαράζ.
H ομάδα της Τερψιθέας μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή και μόλις στο 2ο λεπτό θα χαθεί τρομερή ευκαιρία με τον Μάτο στην αρχή και τον Αποστόλου στη συνέχεια να μη μπορούνε να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα του Στούκα.
Η πίεση από πλευράς Τερψιθέας θα συνεχιστεί και στο 10ο λεπτό ο Μάτος θα ξεφύγει από τους αντιπάλους του αλλά το πλασέ που επιχείρησε απο το ύψος του πέναλτι θα μπλοκαριστεί από τον τερματοφύλακα τον φιλοξενούμενων.
Ακόμη μια απίστευτη ευκαιρία από τον Αποστόλου στο 27ο λεπτό από το ύψος της μικρής περιοχής,ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία με τον Στούκα να βρίσκεται εξουδετερωμένος,''καταφέρνει'' να στείλει τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Κάπου εκεί η ομάδα της Νέας Αγχιάλου κατάφερε να ισορροπήσει το ματς χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Μπρέλλα.
0-0 το ημίχρονο χωρίς κάτι άλλο το σημαντικό για τις δυο ομάδες.
Στην επανάληψη η ομάδα της Λάρισας μπήκε μουδιασμένα στο ματς,χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό με τον εκνευρισμό να γίνεται εμφανείς όσο πέρναγε η ώρα.
Η ομάδα της Αγχιάλου σε παθητικό ρόλο,με ''γιόμες'' προσπαθούσε να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα..
66ο λεπτό και κάπου εκεί το άγχος έφυγε από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μαχητή.
Η ομάδα της Λάρισας κερδίζει φάουλ πλάγια αριστερά με τον Σαββίδη να είναι ο εκτελεστής.
Καλοτραβηγμένο φάουλ με τον Στούκα να αιφνιδιάζεται με αποτέλεσμα να αναπηδήσει η μπάλα στα χέρια του και ο επερχόμενος Λιλολάρι με καρφωτή κεφαλιά να κάνει μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το 1-0.
Κάπου εκεί ήρθε η κατάρρευση για τη Νέα Αγχίαλο,με τον Μαχητή να κάνει ''πάρτυ'' από εκείνο το σημείο και μετά με τις ευκαιρίες να έρχονται η μια μετά την άλλη με κύριους πρωταγωνιστές τους Μάτο,Σαββίδη,Τσιτουρτζή.
Το 2-0 θα γίνει στο 77ο λεπτό μετά από κακό βολέ του Στούκα ο Κουρούκας θα βγάλει τετ α τετ τον Τσιτουρτζή και με πλασέ θα νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Σε γενικές γραμμές δεν ενθουσιάσανε οι δυο ομάδες καθώς από τη μεριά της η Τερψιθέα έδειξε πως σε κλειστές άμυνες θα έχει πρόβλημα εαν δεν πετύχει γκολ νωρίς και από τη μεριά της Νέας Αγχιάλου...πλήρη απογοήτευση...ομάδα με κακή κυκλοφορία της μπάλας χωρίς φαντασία με μοναδικό σκοπό να κρατήσει όσο αντέχει το μηδέν στα μετόπισθεν...μέχρι να το δεχθεί...

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στην Καρδίτσα ο Α.Ο.Μυρίνης υποδεχόταν την Ακαδημία Πλαταμώνα που πρίν την έναρξη των αγώνων μπαράζ ήταν φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Στο γήπεδο των Καμινάδων όμως ο Α.Ο.Μυρίνης φρόντισε να διαψεύσει τον όρο που είχε δοθεί στην ομάδα του Πλαταμώνα.
Παίζοντας σωστά,πειθαρχημένα και με μυαλό,μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 με σκόρερ τον Δανιήλ (σκόρερ και στο ματς με την Αγχίαλο) και να κάνει πλέον όνειρα για το κάτι...παραπάνω.Μόνο εύκολο βέβαια δεν είναι αυτό αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Καρδίτσας αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές από στο τελευταίο 10λεπτο μετά την αποβολή του Κόκκαλη.
Επόμενο ματς για τον Α.Ο.Μυρίνης είναι και πάλι εντός έδρας,με τον Μαχητή Τερψιθέας.

Αποτελέσματα
Μαχητής Τερψιθέας-Πύρασος Νέας Αγχιάλου 2-0
Α.Ο.Μυρίνης-Ακαδημία Πλαταμώνα 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ            4
  2. Α.Ο.ΜΥΡΙΝΗΣ                         4
  3. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ        1
  4. ΠΥΡΑΣΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ    1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου