Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινά ο μαραθώνιος για τις ομάδες της Α' Ε.Π.Σ.Καρδίτσας













Λίγες ώρες μείνανε πλέον για την έναρξη του πρωταθλήματος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Καρδίτσας.
Ποδοσφαιριστές,παράγοντες,κόσμος...όλοι περιμένουν με αγωνία την εκκίνηση του ίσως καλύτερου και πιο ενδιαφέροντος πρωταθλήματος των τελευταίων ετών στην Καρδίτσα,με όλες σχεδόν τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά και όπως όλοι καταλαβαίνουμε φέτος πραγματικά θα γίνει...μάχη!

Ο περσινός πρωταθλητής της Ε.Π.Σ.Κ., Α.Ο.Μυρίνης κατάφερε να κρατήσει όλο τον περσινό κορμό,με μοναδική απώλεια τον Μάκη Κουτρούλια,αλλά και να ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις θέσεις.Μάλιστα πριν λίγες μέρες κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς καθώς κέρδισε στο κύπελλο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ την ομάδα της Δόξας Αγίας Τριάδας με 3-0.Σίγουρα έχει και πάλι για φέτος μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Α.Ε.Λεονταρίου μετά από την περιπέτειά της την περσινή σεζόν στη Δ' Εθνική επιστρέφει και πάλι στην πρώτη τοπική κατηγορία της Καρδίτσας με στόχο να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να χτυπήσει τίτλο.Με τον Θύμιο Σδρόλια στον πάγκο η ομάδα του Λεονταρίου μπορεί να κάνει πολλά...ο χρόνος θα δείξει.

Ο Ατρόμητος Παλαμά ήταν ο ''πρωταθλητής'' όσο αφορά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού καθώς κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του πολλά ηχηρά ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου και πλέον ο πήχης ανεβαίνει αρκετά.Μια ομάδα ακόμη που θα διεκδικήσει τίτλο.

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου με τον Κώστα Σακελλάρη στον πάγκο της ομάδας,στοχεύει και φέτος πολύ ψηλά μετά την πολύ καλή περσινή σεζόν.Η ομάδα κράτησε την περσινή ''συνταγή'' και μέσα σε αυτή προστέθηκε και ο ταλαντούχος Θάνος Κορομπίλιας.

Ο Α.Ο.ΣΕΛΛΑΝΩΝ μετά από κάποια χρόνια αφάνειας φέτος μετά και τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνανε φαίνεται πως θα επανέλθει στο προσκήνιο και μάλιστα με σε ρόλο πρωταγωνιστή.Σημαντική ενίσχυση στα μετόπισθεν μετά την απόκτηση του Τζιλού από τον Α.Ο.Καρδίτσα.

Στο Αρτεσιανό η ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ μετά από την αμφιβολία ακόμη για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα φαίνεται πως πλέον βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο.Με ηγέτη στον πάγκο της ομάδας τον Χρήστο Μπατζιά και μετά την απόκτηση δυνατών ονομάτων όπως του Καπράνα,Κωστέλλου κ.α.,όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει ένα αρκετά δυνατό σύνολο.Τώρα το που θα φτάσει...ο χρόνος θα δείξει.

Ο Ηρακλής Σοφάδων είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην κατηγορία και σίγουρα,παρά την αποδυνάμωσή του,θα αποτελεί ''σκληρό καρύδι'' για τον κάθε αντίπαλο.Μια καλή πορεία με το βλέμμα όσο πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα για την ομάδα των Σοφάδων.

Στη Φαναρίου όλοι περιμένουν με αγωνία την νέα σεζόν που θα τους βρεί για μια ακόμη χρονιά στην Α' Ε.Π.Σ.Κ.,Ένα σύνολο με έμπειρους αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα τους δωθεί η ευκαιρία να ξετυλίξουν το ταλέντο τους,η ομάδα του Αστέρα θα βαδίσει σε γνωστά μονοπάτια.

Για τον Α.Ο.Κ.Πάμισσος η χρονιά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια αποτελεί δύναμη για το τοπικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας.

Ο Εθνικός Καρδίτσας σαφώς πιο αποδυναμωμένος από πέρυσι θα κυνηγήσει ότι καλύτερο στον φετινό μαραθώνιο της Α' Ε.Π.Σ.Κ. Όπως και να έχει σίγουρα δεν είναι μια ομάδα που μπορείς να την υποτιμήσεις για κανένα λόγο.

Στην Α.Ε.Πασχαλίτσας άπαντες περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί η ομάδα μετά τις πάρα πολλές αλλαγές που γίνανε στο ρόστερ.Από την αβεβαιώτητα της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα εως την τελευταία στιγμή,η παρουσία και μόνο της ομάδας στα δρώμενα του τοπικού ποδοσφαίρου που μέχρι πέρυσι πρωταγωνιστούσε λέει πολλά.Ταμείο σαφώς και θα γίνει στο τέλος.

Στη Δόξα Μητρόπολης όλα κυλούν ομαλά,η ομάδα είναι πανέτοιμη για την πρόκληση της νέας χρονιάς και όπως όλα δείχνουν τα πάντα κινούνται σε υγιείς και στέρεες βάσεις.

Στο Καρποχώρι μετά την περσινή σεζόν που βρήκε την ομάδα της Α.Ε.Καρποχωρίου να αγωνίζεται στην Α1' τοπική κατηγορία μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Α',πείσμωσε τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας και επανήλθε εκεί που...της αρμόζει.Με τον Λάμπρο Καλογεράκη στον πάγκο και αρκετούς ντόπιους ποδοσφαιριστές να επαναπατρίζονται πιστεύουμε πως θα είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Ήφαιστος,Α.Ο.Ελπίδα Γεωργικού και  Ηρακλής Καρδιτσομαγούλας είναι η εναπομείναντες ομάδες που συμπληρώνουν την Α' τοπική κατηγορία.Η κάθε μια από αυτές έχει τη δική της ιστορία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού και τη δική της δυναμική.Σκοπός το καλό ποδόσφαιρο αλλά και μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα όπου θα πλαισιωθεί από μια καλή τελική κατάταξη.

Όπως και να χει εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους,με υγεία και...ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ!!!

Το MyRookiePlayer.gr θα βρίσκεται κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού και φέτος.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου