Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σάλος στον Π.Α.Ο.Κ. με τον προκλητικό Κάτσε!!!

ΠΑΟΚ: Τελικά… UC-Κάτσε καλά | onsports.gr
Ο Εργκούς Κάτσε φωτογραφήθηκε με μία μπλούζα της οργάνωσης
UCK με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό των φίλων του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να δηλώσει… άγνοια, θυμίζοντας με τη στάση του τον Κατίδη.
Δεν έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τη στιγμή που ο Γιώργος Κατίδης κατέστρεψε την καριέρα του στην Ελλάδα με τον πανηγυρισμό του στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βέροια. Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αφού εκτέθηκε με την κίνησή του, ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τη σημασία της χειρονομίας του.
Πλέον, ένα νέο συμβάν έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη και αφορά ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.  Στο προφίλ του Εργκούς Κάτσε στο Facebook αναρτήθηκε φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει μπλούζα της οργάνωσης UCK.  Αφού στη συνέχεια, προκλήθηκε ο εκνευρισμός των φίλων του ΠΑΟΚ, ο ίδιος με ανάρτησή του, ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τη σημασία της κίνησης αυτής.

«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φωτό που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι», ανέφερε ο ίδιος μετά τον ντόρο που έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου