Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Είδωλο στην Αλβανία ο Κάτσε!!!


Ο Ιταλός προπονητής της Αλβανίας,
Τζιάνι ντε Μπιάσι, δήλωσε χθες πώς ο Κάτσε έβαλε την μπλούζα με το σήμα του UCK γιατί παίζει με την Εθνική και ήθελε να φορά κάτι που να έχει πάνω το χαρακτηριστικό αετό, έμβλημα της χώρας.
Με αυτή την τοποθέτησή του ήρθε να ενισχύσει την εντύπωση που έχουν αρκετοί ότι το περιβάλλον που υπάρχει γύρω από τον Κάτσε στην Εθνική Αλβανίας, τον ώθησε να κάνει αυτό το ατόπημα.
Την παραπάνω σκέψη ενισχύει και μία ανάρτηση που έκανε χθες ο αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας, Λορίκ Τσάνα (είναι Κοσοβάρος και θεωρείται από τους πιο εθνικιστές Αλβανούς παίκτες) στο facebook, κοινοποιώντας την περιβόητη πλέον φωτογραφία του Κάτσε, μαζί με το εξής σχόλιο: "Μπράβο Έργκις, η Αλβανία σε υποστηρίζει και είσαι ένα είδωλο πλέον".  Λέγεται, μάλιστα, πώς είναι δική του η μπλούζα που φορά ο Κάτσε στη φωτογραφία.
Η υπόθεση του 20χρονου μέσου του ΠΑΟΚ προκαλεί ακόμη αναταράξεις, ωστόσο, φαίνεται, πώς τελικά για τον Κάτσε μέτρησε πολύ το περιβάλλον που υπάρχει γύρω του στην Εθνική Αλβανίας (μην ξεχνάμε πώς είναι μόλις 20 χρονών), χωρίς αυτό να αναιρεί την δική του, αποκλειστική ευθύνη, πώς φόρεσε τη μπλούζα και δεν... εκτίμησε σωστά τις αντιδράσεις που θα μπορούσε να προκαλέσει η δημοσιοποίηση μίας τέτοιας φωτογραφίας.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου